2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من هیچ خونریزی ندارم نه لکی نه چیزی تازه حسشم میکنم تودلم حتی یکمم شکم اوردم ...میخام ببینم میگن ...

من ۸ هفته خودش سقط شد البته قلبش تشکیل نشده بود

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
من خودم سونو رفتم صبح بود جنین ندید.دو ساعت بعد رفتم جای دیگه تو مانیتور نشونم داد.حتما یه جای خوب ب ...

ممنون گلم اره واقعن باید جای خوب رفت اینجارو هول هولکی رفتم نباید میرفتم اصلن

ممنون گلم اره واقعن باید جای خوب رفت اینجارو هول هولکی رفتم نباید میرفتم اصلن

نگران نباش توکل بر خدا.ان شالله همین کنجدت میاد بغلت

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
نه هیچی برام پخش نکرد انقدم سریع سونو کرد سرش شلوغ بود رو تخت نرفته اومدم پایین 

وا کجا رفتی واقعا متاسفم که اسم خودشون و دکتر می ذارن.. ایشالله که چیزی نیست حتماااااااااااااااا یه جای دیگه برو...ولی پخش نکرد احتمالا ضربان قطع شده.‌.

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
من ۸ هفته خودش سقط شد البته قلبش تشکیل نشده بود

پس درسته میگن مشکلی باشه خودش سقط میشه?چهارشنبه پیش سونو دادم گف یه هفتست ضربان نداره میخام هفته دیگه برم سونو ولی هیچ خونریزی ندارم ...میشه بگی واسه شما چجوری بود حالتاتون ?چجوری سقط شد?

وا کجا رفتی واقعا متاسفم که اسم خودشون و دکتر می ذارن.. ایشالله که چیزی نیست حتماااااااااااااااا یه ...

سمت پیروزی روبرو مترو ابن سینا سونو ژرفا ... حالا کلی ام بورد تخصصی و کوف اویزون مطبش بود ..ان شاالله دعا کنید برام 

پس درسته میگن مشکلی باشه خودش سقط میشه?چهارشنبه پیش سونو دادم گف یه هفتست ضربان نداره میخام هفته دیگ ...

یه هفته لکه بینی...۱۰ شب تا ۵ صبح تو خونه درد کشیدمکشیدم خودش تشریف آورد.. .

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
پس درسته میگن مشکلی باشه خودش سقط میشه?چهارشنبه پیش سونو دادم گف یه هفتست ضربان نداره میخام هفته دیگ ...

هفته دیگه دیده اگه خدایی نکرده رشدش متوقف شده تو بدنت بمونه عفونت میشه باید با قرص بندازیش..حالا شما زود سونو بده

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍

٢ هفته طول ممكنه بكشه تا بيفتي به خونريزي

مال من كه اينطوري بود،اول يه لك كوچيك قرمز و از فرداش بيشتر شد