2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم خودش سقط شد?علایمتون چجوری بود میشه بگید?

اوایل علایم بارداری رو داشتم کامل.اما دیدم کم و کمتر شد.رفتم سونو دکترگفت ضربان نداره.گفت ده روز دیگه بیا.منم از عمد دیر رفتم و هفته 9بود.اینبار هم گفت ضربان نداره.رفتم پیش دکترم بهم قرص زیر زبونی داد بچه افتاد اماجفت نیفتاد که مجبور به کورتاژ شدم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ممنون گلم ان شاالله هیچ وقت دیگه تکرارنشه براتون

فدات عزیزم.ان شالله قسمت تو بشه الان باردارم و هفته ی 17هستم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ای جوووونم الهیییی شکرررررر... ان شاالله به سلامتی دنیا بیاریش عزیزم

ممنونم عزیزم فدات

ممنون گلم چه علایمی داشتی میشه بگی?

بعد از دو هفته لک دیدم و دردام شروع شد

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
ممنون گلم جواب دادی

فداات . ایشالا خدا بزودی یکی دیگه سالمشو بهت بده

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام