2777
2789

زندگیم یک نواخت شده مشکلم اینه اصلا نمیتونم احساساتمو رو زبونم بیارم میخوام به شوهرم محبت کنم میشه راهنماییم کنید منظورم کلامی هست شما با چه حرف هایی قربون صدقه همسرتون میرین😉😉😉

❤خدا جون عاشقتم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزنم رو كمرش میگم چطوری گراز

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍

بگم حالا خودم حالم بد میشه 🤣 اما باور کنین مردا به شنیدنش نیاز دارن حتی بیشتر از زنا 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
منم اینجام تا یاد بگیرم .چون شوهرم همش غر میزنه میگه بلد نیستی ناز کنی ،🤣🤣🤣

تجویز شورت قرمز میكنم برات  

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍
منم اینجام تا یاد بگیرم .چون شوهرم همش غر میزنه میگه بلد نیستی ناز کنی ،🤣🤣🤣

پس بیا یاد بگیریم من حتی اسم همسرمم قبلا خجالت میکشیدم بگم ولی الان بهترم با اس میتونم بگم همه چیز ولی حضوری و کلامی نه

❤خدا جون عاشقتم❤
تجویز شورت قرمز میكنم برات    

ای بابا هر کاری میکنم میگه این ناز و‌ادا ب تو‌نمیاد .بعدش دوباره غر میزنه میگه رفتارت پسرونه س .انگار پسر همسایمون هستی 😂😂😂

رنجیدم ؛ ولی تهش خیلی شیک خندیدم