سیاهدونه عسل خوبه من خودم لوله راستم مسدوده تخمدان چپ هم قبل عید دکتر سونو گفت کوچیک ش ...
پرولاکتین بالاباشه چه اتفاقی میفتع؟؟منم فک میکنم بالاس اخه سینه هام سنگین میشه ودرد میگیره سرشم خیس میشه یه مایعی ترشح میشه.یک بار که رفتم دکتر قرص کابرگولین داده بود فک میکنم براهمین پرولاکتین بوده الان فک میکنم بالاس ولی دکتر نرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااااای دلم خونه با دارو و اینا یک و دویست شد از شوهرم شرمنده ام اونم تو این گرونی
اصلا دیگ سراغش نرو مسخرس اگه شوهرت مشکل نداره ای یو ای نکن مث اقدام طبیعی میمونه من دوبار انجام دادم بهت اینو میگم درصد خیلی کم و انگشت شمار نتیجه میگیرن ازش اگه یبار منفی شد دیگ ولش کن اگه میتونی برو میکرو اگه نه همون اقدام طبیعی والا صد شرف داره
الهییییییی درکت میکنم من که دو روزه کلا خودمو باختم خسته شدم قربون خدا برم نه ما که دنبالشیم و اینقدر تلاش میکنیم نه اونایی اصلا بچه نمیخوان ولی خدا جفت جفت به دامنشون میندازه چی بگم والا
شوهرم اصن به فکرنیس من یک بار بیشتر نرفتم دکتر الانم قصد حامله شدن ندارم ینی شوهرم نمیخواد این ماهو که اقدام کردم گولش زدم فک میکرد قرص میخورم الان یک هفته از پریم میگذره ولی پری نشدم بی بی زدم منفی شد به نظرت به خاطر تنبلیه که عقب انداختم؟؟؟چون من هیچ وقت عقب نمینداختم