2777
2789
عنوان

بازم هم شرمندگی 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 89 پست
سیاهدونه عسل خوبه من خودم لوله راستم مسدوده   تخمدان چپ هم قبل عید دکتر سونو گفت کوچیک ش ...

پرولاکتین بالاباشه چه اتفاقی میفتع؟؟منم فک میکنم بالاس اخه سینه هام سنگین میشه ودرد میگیره سرشم خیس میشه یه مایعی ترشح میشه.یک بار که رفتم دکتر قرص کابرگولین داده بود فک میکنم براهمین پرولاکتین بوده الان فک میکنم بالاس ولی دکتر نرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای دلم خونه با دارو و اینا یک و دویست شد از شوهرم شرمنده ام اونم تو این گرونی

اصلا دیگ سراغش نرو مسخرس اگه شوهرت مشکل نداره ای یو ای نکن مث اقدام طبیعی میمونه من دوبار انجام دادم بهت اینو میگم درصد خیلی کم و انگشت شمار نتیجه میگیرن ازش اگه یبار منفی شد دیگ ولش کن اگه میتونی برو میکرو اگه نه همون اقدام طبیعی والا صد شرف داره

منم انجام دادم نشد

الهییییییی درکت میکنم من که دو روزه کلا خودمو باختم خسته شدم قربون خدا برم نه ما که دنبالشیم و اینقدر تلاش میکنیم نه اونایی اصلا بچه نمیخوان ولی خدا جفت جفت به دامنشون میندازه چی بگم والا

یا رب نظرت بر نگردد  
پرولاکتین بالاباشه چه اتفاقی میفتع؟؟منم فک میکنم بالاس اخه سینه هام سنگین میشه ودرد میگیره سرشم خیس ...

پرولاکتینت بالا باشه رو تخمک هات و رشدشون اثر میذاره و یه جور مانع بارداری میشه

پرولاکتین بالاباشه چه اتفاقی میفتع؟؟منم فک میکنم بالاس اخه سینه هام سنگین میشه ودرد میگیره سرشم خیس ...

تخمدان فعالیت نمیکنه پریود میشی ولی تخمکگذاری زیاد اتفاق نمیفته.

دیدی بعضیا تو شیردهی حامله نمیشن . خیلی از قدیمیا تا از شیر نمیگرفتن بچشونو حامله هم نمیشدن.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
مهمترین چیز ارامش و نداشتن استرس اکثرا وقتی دیگه بیخیال میشن بچه دار میشن... شنیدی خیلی ها وقتی میرن ...

بخدا اصلا استرس و اینا ندارم شوهرمم کلا بهم چیزی نگفته تا حالا ولی میدونم عاشق بچس و چیا تو دلشه دیشب جون دادم تا بهش بگم بازم رو سیاهم

یا رب نظرت بر نگردد  
منم تنبلی دارم .کلا پری هام لکه لکه ست ینی اصن اونقد نیست که بخوام نوار بزارم ینی تنبلی بامتفورمین ر ...

نمیدونم.روش سیاهدونه رو یکماه امتحان کن. ببین چی میشه.

بخدا اصلا استرس و اینا ندارم شوهرمم کلا بهم چیزی نگفته تا حالا ولی میدونم عاشق بچس و چیا تو دلشه دیش ...

نگفتی؟ عکس رنگی رفتی تاحالا؟

نه همه که مث هم نیستن ولی دنبالش باش بیخیالش نشو

شوهرم اصن به فکرنیس من یک بار بیشتر نرفتم دکتر الانم قصد حامله شدن ندارم ینی شوهرم نمیخواد این ماهو که اقدام کردم گولش زدم فک میکرد قرص میخورم الان یک هفته از پریم میگذره ولی پری نشدم بی بی زدم منفی شد به نظرت به خاطر تنبلیه که عقب انداختم؟؟؟چون من هیچ وقت عقب نمینداختم