2777
2789
عنوان

بازم هم شرمندگی 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 89 پست
اصلا دیگ سراغش نرو مسخرس اگه شوهرت مشکل نداره ای یو ای نکن مث اقدام طبیعی میمونه من دوبار انجام دادم ...

نه دیگه نمیرم،

ببخشید میشه در مورد میکرو توضیح بدین چجوریه و هزینه اش چقدره؟؟؟

یا رب نظرت بر نگردد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اصلا استرس و اینا ندارم شوهرمم کلا بهم چیزی نگفته تا حالا ولی میدونم عاشق بچس و چیا تو دلشه دیش ...

حتما تو پس زمینه دلت هست ناراحتی میکنی... یا همسرت دچار استرس... نا امید نباش اینقدر زن و شوهرها مثل شما بودن الان بچه تو بغلشون دارن.

نه دیگه نمیرم، ببخشید میشه در مورد میکرو توضیح بدین چجوریه و هزینه اش چقدره؟؟؟

آره عزیزم 

اول باید آزمایشات قبل بارداری مث ذخیره تخمدان و غیره بدی 

بعد یه دوره ال دی و دیفرلین میدن 

روز اول یا دوم پری میری سونو آمپولای مخصوص میدن 

بعد روز تخمک کشی با یه بیهوشی سطحی تخمک ها رو میگیرن 

و با اسپرم لقاح میدن جنین های خوشگلت ایجاد میشه 

چند روز بعد دوتا یا سه تا انتقال میدن بهت بقیه فریز میشه 

اگه منفی شد دیگ تو فریز جنین های خوشگلتو فقط انتقال میدن و هزینه های دفعه اول و نمیدی 

خب اخه بی بی منفی بود هیچ علائم حاملگی هم ندارم زیر دلمم همش درد میکنه فک کنم تخمدانامه امکان داره ع ...

اگه سابقه تاخیر داری که هیچی 

اگه نه. ازمایش بده

یا جمعه صبح بی بی بزن دوباره 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
حتما تو پس زمینه دلت هست ناراحتی میکنی... یا همسرت دچار استرس... نا امید نباش اینقدر زن و شوهرها مثل ...

انشالله اونایی که چشم به راهن خدا دامنشونو سبز کنه منم زیر نظرش باشم 

یا رب نظرت بر نگردد