2777
2789
عنوان

بازم هم شرمندگی 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 89 پست
استرس و افکار منفی همه چیزو خراب میکنه.به خدا توکل کن که اگر صلاحت باشه الان حامله ای و اگر صلاحت یه ...

همیشه توکل کردم ولی از این که تلاشمونو نمیبینه و از یادمون برده ناراحتم این دفعه دلم خیلی روشن بود ولی بازم دل شکسته شدم 

یا رب نظرت بر نگردد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعام کنین شاید یه خطایی کردم که خدا جواب دلمو نمیده 

نمیدونم چی درسته چی غلط ولی  دیگه از شوهرم خجالت میکشم از اینکه پنج ساله در جا میزنه بدون هیچ پیشرفتی از اینکه تو روم هیچی نمیگه و تو دلش نگه میداره از اینکه فقط به فکر دل منه و از همه چیزهای خوبش شرمنده ام 

شرمنده محبتاشم 

کاش،خدا بخاطر دل من نه ولی به خاطر دل پاک،شوهرم بی نسیبم نزاره 

یا رب نظرت بر نگردد  

من چندبار اي يو اي كردم .اولين باري كه باردار شدم سقط شد.قبلش خودم كلي نااميد بودم سقط هم باعث شد افسردگي حاد بگيرم.يه مدت درمان رو رها كردم شروع كردم به ورزش كردن  و به خودم رسيدن.يك سال كه استراحت كردم رفتم كه اي وى اف كنم پزشكم گفت چندبار ديگه امتحان كن.بعدازچندبار باردار شدم.

اولين كارى كه بايد بكنى كمتر بش فكر كنى چون داغونت ميكنه و واقعا باعث ميشه نتيجه نگيرى

من چندبار اي يو اي كردم .اولين باري كه باردار شدم سقط شد.قبلش خودم كلي نااميد بودم سقط هم باعث شد اف ...

آره واقعا آدم داغون میشه من تو این دوروز کلا از همه چی غافل شدم 

یا رب نظرت بر نگردد  
میشه راهنماییم کنی؟برم مرکز بهداشت برام ازمایش مینویسه؟؟؟بگم ازمایش چی بنویسه؟دفترچه ندارم باید چیکا ...

خب شما هم آزمایش پرولاکتین بنویسه برات 

هم تیرویید.(کم کاری تیروییدم مانع بارداری میشه)))

ویتامین د۳ .(کمبودش مانع بارداری میشه) 

تا حالا چکاپ رفتی برات چکاپ کامل بنویسن؟؟؟

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
خب شما هم آزمایش پرولاکتین بنویسه برات  هم تیرویید.(کم کاری تیروییدم مانع بارداری میشه))) ویت ...

نه عزیزم فقط یه بار رفتم دکتربرام ازمایش خون نوشت بعد که ازمایشمو دید قرص ویتامین ۳ومتفورمین و کابرگولین وچند تا دیگه دادکه اونم یه مدت مصرف کردم دیگه نکردم