2777
2789
عنوان

بازم هم شرمندگی 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو عکس رنگی شاید لوله هات بسته است خیلیا بعد عکس بارداری میشن هر چند من نشدم و لوله هام باز بو ...

آهان عکس رنگی همون که با لوله یه موادی رو به لوله هات میریزن ببینن بازه یا نه ؟؟؟؟؟

کلا ذهنم درگیره یادم نبود یه بار رفتم اینو گف یکی از لوله هات بسته بود بازش کردیم 

یا رب نظرت بر نگردد  
ممنون عزیزم 

حتما حتما آزمایش های amh _Lh _fsh و استرادیول رو بده چه بخوای میکرو کنی چه نه از دکترت بخواهد بنویسه 

دوست من بعد سه سال پول ریختن جیب دکتر بااین آزمایش فهمید مشکل داره و شکر خدا باردار شد 

مربوط به ذخیره تخمدان و تخمک هاست 

از کجا میدونید لک پریودیه.شاید لانه گزینیه.ناامید نشین.اگر تا یه هفته دیگه پریود نشدین یا پریودتون ع ...

الهی نا امید نشی هیچ وقت شوهرمم همینو میگه ولی من میگم نه اگه حامله بودم اینجوری نمیشد نمیدونم چطور توضیح بدم تو چه حالیم ولی کلا داغونم و از فشار عصبانی حالت تهوع دارم پیش شوهرم شرمنده ام نمیدونم چطوری تو روش نگا کنم به هر دری بگین زدم از هرجایی تعریف شنیدم فورا رفتم ولی هیچی به هیچی 

یا رب نظرت بر نگردد  
الهی نا امید نشی هیچ وقت شوهرمم همینو میگه ولی من میگم نه اگه حامله بودم اینجوری نمیشد نمیدونم چطور ...

استرس و افکار منفی همه چیزو خراب میکنه.به خدا توکل کن که اگر صلاحت باشه الان حامله ای و اگر صلاحت یه وقت دیگه باشه سر وقتش حامله میشی.توو کارای خدا شک نکن

این دفعه هم خدا زد رو برجکمون و منو حسابی پیش،شوهرم شرمنده کرد دیگه واقعا روی نگا کردن بهش رو ندارم ...

شنیدم یه روشی هست ب اسم کاشت جنین یکی ازاقوام مابعد۱۵سال ب این روش چندروزپیش پسرش بدنیااومد