بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا میدونید لک پریودیه.شاید لانه گزینیه.ناامید نشین.اگر تا یه هفته دیگه پریود نشدین یا پریودتون عجیب غریب بود یا با دفعات قبلتون فرق داشت یه آزمایش بتا بدین.
از کجا میدونید لک پریودیه.شاید لانه گزینیه.ناامید نشین.اگر تا یه هفته دیگه پریود نشدین یا پریودتون ع ...
الهی نا امید نشی هیچ وقت شوهرمم همینو میگه ولی من میگم نه اگه حامله بودم اینجوری نمیشد نمیدونم چطور توضیح بدم تو چه حالیم ولی کلا داغونم و از فشار عصبانی حالت تهوع دارم پیش شوهرم شرمنده ام نمیدونم چطوری تو روش نگا کنم به هر دری بگین زدم از هرجایی تعریف شنیدم فورا رفتم ولی هیچی به هیچی
الهی نا امید نشی هیچ وقت شوهرمم همینو میگه ولی من میگم نه اگه حامله بودم اینجوری نمیشد نمیدونم چطور ...
استرس و افکار منفی همه چیزو خراب میکنه.به خدا توکل کن که اگر صلاحت باشه الان حامله ای و اگر صلاحت یه وقت دیگه باشه سر وقتش حامله میشی.توو کارای خدا شک نکن