2777
2789
عنوان

آزمایش بتا دادم منتظر جوابشم دعا کنید باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ مثبت بود برا من ی صلوات بفرس

حتما

همین الان واست چندتا میفرستم انشالله بزودی دامنمون سبز بشه

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

خدایا تو رو قسم میدم به فاطمه زهرا دلمون رو شاد کنه این ماه.

من اکثرا عقب میندازم شوهرم اميدوار نیس.ولی هیچوقت بی بی چکم هاله ننداخته بود.یکم امیدوارم

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
انشالا دامنت سبز میشه عزیزم اگ مثبت بود منم تگ کن خوشحال میشم

باشه حتما منم از خبر بارداریت خوشحال میشم اگه فهمیدی هستی خبر بده

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
خدایا تو رو قسم میدم به فاطمه زهرا دلمون رو شاد کنه این ماه. من اکثرا عقب میندازم شوهرم اميدوار نیس ...

الهی آمین

بنظرم بیبی چک هیچوقت الکی هاله نمیندازه یا مثبت نمیشه

انشالله دلت شاد شه خب  بده

باشه همینجا خبر میدم واسم دعا کن اگه میشه