2777
2789
عنوان

آزمایش بتا دادم منتظر جوابشم دعا کنید باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 78 پست

من سه روز از موعد پریودم گذشته.روز موعد بی بی زدم هاله انداخت.بدن نزدیک ده روزه گر گرفته.بعد صبونه هم حالت تهوع دارم.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز چندم پری هستی..ان شالله بارداری...نبودی هم نگران نباش

روز ۳۵ پری هستم

فقط امضات

این ماه دکتر رفتم واسه داروی تحریک تخمدان دارم لتروزل میخورم آمپولامم گرفتم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
انشالله که بارداری منم آش به نیت شهدای گمنام نذر کردم با ۱۰۰۰ تا صلوات

برام دعا کن.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
روز ۳۵ پری هستم  فقط امضات این ماه دکتر رفتم واسه داروی تحریک تخمدان دارم لتروزل میخورم آمپول ...

منم این ماه هم قرص هم امپول استفاده کردم

انشالا ک فردا تاپیک بزنی بگی بارداری

انشالله 

ینی میشه منم حاجت روا بشم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
من سه روز از موعد پریودم گذشته.روز موعد بی بی زدم هاله انداخت.بدن نزدیک ده روزه گر گرفته.بعد صبونه ه ...

آزمایش ندادی؟

انشالله که بارداری

روز ۳۵ پری هستم  فقط امضات این ماه دکتر رفتم واسه داروی تحریک تخمدان دارم لتروزل میخورم آمپول ...

پس اگه روز 35هستی احتمال بارداری هست..ان شالله بارداری

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
روز چندم پری هستی..ان شالله بارداری...نبودی هم نگران نباش

با امضات گریه ام گرفت

منم این ماه هم قرص هم امپول استفاده کردم

نگران نباش نتیجه میگیری فقط خودتو بزن به بیخیالی استرس نداشته باش

پس اگه روز 35هستی احتمال بارداری هست..ان شالله بارداری

انشالله خدا کنه باردار باشم