2777
2789
عنوان

آزمایش بتا دادم منتظر جوابشم دعا کنید باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 78 پست
عزیزم بارداری؟

نه متاسفانه جواب منفی بود بتام زیر ۵ بود😔😔😔

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر چیشد؟

منفی بود انقد ناراحت شدم اصلا حواسم نبود بیام اینجا خبر بدم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
ای عزیزم غصه نخور شاید رود رفتی آزمایش

فکر نمیکنم امیدی باشه

فردا آخرین روز خوردن لتروزلمه از جمعه باید آمپول اچ ام جی بزنم توکل به خدا ببینم این ماه نتیجه میگیرم

فکر نمیکنم امیدی باشه فردا آخرین روز خوردن لتروزلمه از جمعه باید آمپول اچ ام جی بزنم توکل به خدا بب ...

واه تو لتروزول میخوردی و رفتی ازمایش بارداری دادی اگه پری بودی دیگه ازمایشت چی بود دختر؟؟؟؟

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
واه تو لتروزول میخوردی و رفتی ازمایش بارداری دادی اگه پری بودی دیگه ازمایشت چی بود دختر؟؟؟؟

اخه پریودیم در حد لک بود خیلی کم بود چون میخواستم امپول بزنم گفتم نکنه باردار باشم اول آزمایش بدم مطمئن بشم