2777
2789

سلام من این ماه قرص پروژسترون خوردم ۹ روز از تموم شدنش گذشت ۲۴ لک دیدم دو روز لکه بینی داشتم اول فکر میکر م پریود شدم ولی حجمش ب نسبت همیشه کمتر بود و رنگش خیلی تیره بود بعد لکه بینیم خیلی کمتر شد بیبی زدم هاله کمرنگ انداخت ۳ تا بیبی زدم همشون مثل هم شدن الان اومدن آزمایشگاه آز بتا دادم دعا کنید جوابش مثبت باشه

بنظرتون باردارم؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته

خدا کنه خواهش میکنم اگه میشه واسم دعا کن یکسال بیشتر منتظرم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
ان شالله بارداری..ولی بنطرم این لکه بینی قبل پری است..چون من تحربشو دارم

انشالله

پس چرا بیبی هاله انداخت؟

انشاالله مثبته.منم فردا میرم ازمایشگاه دعا کنین مامان بشم.

ده تا تسبيح صلوات نذر کردم .همین باشما دعا میکنم هم خودم.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
همین الان منتظر جواب نشستی ازمایشگاه؟؟

اره یکساعت دیگه آماده میشه جوابش

انشاالله مثبته.منم فردا میرم ازمایشگاه دعا کنین مامان بشم. ده تا تسبيح صلوات نذر کردم .همین باشما د ...

انشالله که بارداری

منم آش به نیت شهدای گمنام نذر کردم با ۱۰۰۰ تا صلوات

انشالله هستی خبربده

باشه حتما 

شما بارداری دعات درگیره حتما سر اذان واسم دعا کن