2777
2789

بعد ازدواجم من پیام میدام حرف می زدیم.

دیگه من ندادم اونم نداد 

اصلا

دوسالی میشه هیچ ارتباطی نداریم

اینستاهم فکر کنم انفالوم کرده😂

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش نمی دونم الان کجاست. هست.نیستچیکار می کنه ۴.۵ ماهی می شه که دیگه دوست نیستیم. هستیم. اما... ...

منم یه رفیق دارم ولی خب بعد مدرسه فقط هر از گاهی به هم پیام میدیم تازه اون فقط در حد سلام علیک پیام میده 

اوایل من خاطرات روزانه مو براش می گفتم باهاش صمیمی بودم حتی تو چت ولی خب وقتی فهمیدم اون هیچی از خوش نمیگه منم دیگه هیچی نگفتم...

کاش یه رفاقت صمیمی دوطرفه رو تجربه کنم...

خسته تر از اونی هستم که تصور کنی...

ی دوست دوران دانشگاه دارم ۱۷ ساله بفهمیم گاهی قطع شده دوباره وصل شده ولی خب هنوز باهم حرف می‌زنیمولی ...

وایی منم دلم برا اون اکیپ ۴نفره دوره راهنمایی خیلی خیلی تنگ شده💔

هر روز بهم زنگ میزنیم یکی دوساعت حرف میزنیم ولی پشت سرهم نه روزی چن بار زنگ میزنیم شبا هم پیام میدیم ...

چه رفاقت قشنگی.... امیدوارم پایدار باشه

وایی منم دلم برا اون اکیپ ۴نفره دوره راهنمایی خیلی خیلی تنگ شده💔

اره بخدا هیچ دوره ای مثل دوره مدرسه نمیشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋