میخوام یه اپلیکیشن درامدزایی بهتون معرفی کنم که صددرصد مطمئنه چون همه سایت ها و برنامه ها تاییدش کردن و چندسالی هست درحال فعالیته .با نصب اپلیکیشن همیار روزانه با چندساعت وقت گذاشتن میتونین درامد زایی کنین .از بازار برنامه و دریافت کنین و کد معرف رو C10186815 بزنین و خودتونم میتونین زیرمجموعه بگیرین و فعالیتتونو گسترده تر کنین .
مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام برای کاپ قائدگی سوال دارم شما فرمودید داشتید هر وقت گذاشتیم چند وقت بعد خالی کنم ...
و اینکه ناخن نداشته باشی بهتره چون دلت ریش میشه .من با سه تا انگشت دست راستم در میارم
اول یکم درحالت دسشویی با عضلات لگنم میارمش پایین بعد ک دستم بهش رسید درش میارم .باید کف کاپ رو بگیری تا راحت در بیاد .دمشو ک بگیری و بکشی احتمال پاره شدن داره
موقع جا گذاری استرس نداشته باش نفس عمیق بکش .یکم با اب مرطوب شه و تاش کن و تو پوزیشن مناسب جاگذاری کن ب محض اینکه کیپ بشه ی صدای کوچولو میده .و دمش میره بالا نباید بیرون بمونه
مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره