2777
2789
عنوان

محض خنده ،،،بياين بگيم بخنديم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عید پارسال خونه مامان بزرگم بودیم برادرشم اونجا بود یه پسر ۲۱ ساله دارن اونا اسمش امین من دستشویی بودم در دسشویی مامان بزرگم به بیرون باز میشه من وقتی دروباز کردم بیام بیرو نگو اونم داره میاد همچین که درو باز کردم خودن به بینیش وایییی از بینیش خون میومد اونقدر خجالت کشیدم

ماهم مسافرت بوديم کنار پمپ بنزين وايستاديم که من برم دستشويي بعد داخل رفتم يه گندي ميدادي اصن فکرش نميکردم انقدر گند باشد خلاصه موخواستم بيام بيرون ديدم پسره پشت در وايستاده بعد همونجا ازم خوارستگاري کرد عبضي منم بهش گفتم تو خجالت نميکشي داخل دستشويي مياي پيشه زنان بعد بهم گفت تو بهتره خجالت بکشيد من اصن گيج اين چي ميگه رفتم بيرون تابلو ديدم به جاي بانوان رفتم مردانه  اشتباهي رفتم دستشويي خخخ خلاصه اون خوارستگارمو رد دادم بدم اومد اععع اخه داخل دستشويي مردم خوارستگار موکنه