2777
2789
عنوان

بچه ها تشکیل قلب جنین در ۶هفته ودوروز

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست
ایشالله بسلامتی بچه اتو بغل بگیری .

کدوم شهری عطرانا جون؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی .آره خیلی سخته .ولی توکلم برخداست .

بد به دلت راه نده.خدابزرگه😊😙

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
تبریز

اگه تهران  بودی یه جای حرفه ای معرفی میکردم.

چرا؟؟؟

چرا سونو واژینال میدن دکترا؟؟؟ اصلا لازم نیست واژینال .من شنیدم خیلی هم خوب نیست اوایل بارداری.وقتی با شکمی میشه چک کرد واژینال لازم نیست.به من بعد 10 هفته وقت داده

**اللهم عجل لولیک الفرج**
چرا؟؟؟

هم به خاطر دقت دستگاه هاشون و هم به خاطر تخصص بهتر رادیولوژیست. به خصوص در واژینال.  

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
اگه تهران  بودی یه جای حرفه ای معرفی میکردم.

بگو .کمو بیش اونجا هم میایم میریم .اگه لازم بود برم

خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار
چرا سونو واژینال میدن دکترا؟؟؟ اصلا لازم نیست واژینال .من شنیدم خیلی هم خوب نیست اوایل بارداری.وقتی ...

آخه دکتر منم توی تبریز خیلی معروفه و راه کارش اینه.همیشه سونو واژینال میکنه .اگه بگم بنویس بیرون فکر کنم بهش بر بخوره

چرا سونو واژینال میدن دکترا؟؟؟ اصلا لازم نیست واژینال .من شنیدم خیلی هم خوب نیست اوایل بارداری.وقتی ...

سونوی واژینال دقیق تر هست.من 6 هفته رفتم با شکمی چیز واضحی مشخص نبود ولی با واژینال تونست ضربان قلب رو تشخیص بده.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
من ۶ هفته و ۴ روز رفتم تشکیل شده بود ولی اگه رفتی نشنیدی استرس نگیر خیلی پیش میاد دیرتر تشکیل میشه

یعنی تازه رفتی ؟؟خداروشکر منم دعا کن

دکترم گفته بیا.منم جنین قبلیم قلب تشکیل نشد واصه اون نگرانم

نگران نباش عزیزم.انشاءالله ایندفعه حتما قلبش تشکیل میشه و خبرش رو تو سایت به ما میدی...

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
بگو .کمو بیش اونجا هم میایم میریم .اگه لازم بود برم