2777
2789

سلام دوستان امروز بعد ظهر میرم دکتر.سونو واژینال میکنه.کیا د ۶ هفته ودوروز تشکیل قلب جنینو دیدن.

لطفا بگید .

خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من😊تو ۵ هفته و ۵ روز ضربانشو گذاشتن شنیدم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

من 6 هفته و 5 روز رفتم. سونوی شکمی دادم و دیده شد خدا رو شکر. اما زود هست اگه دیده نشد نترس. من چون سقط داشتم عجله کردم اگه می تونی نرو سونو و بزار 8 هفته شکمی بری

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من 6 هفته و 5 روز رفتم. سونوی شکمی دادم و دیده شد خدا رو شکر. اما زود هست اگه دیده نشد نترس. من چون ...

دکترم گفته بیا.منم جنین قبلیم قلب تشکیل نشد واصه اون نگرانم

واقعا .پس منم دعا کنید 

اصلا نگران نباش عزیزم.بچه دوستم  تو ۱۰ هفته قلبش زد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اصلا نگران نباش عزیزم.بچه دوستم  تو ۱۰ هفته قلبش زد.

نمیدونی چی کشیدم تا امروز برسه برم دکتر دعام کنید بچه ها

نمیدونی چی کشیدم تا امروز برسه برم دکتر دعام کنید بچه ها

میفهمم.حق داری.خدا واست حفظش کنه گلم.اما اگه رفتی و یه موقع فعلا نمیزد نترس.طبیعیه.

دکترم گفته بیا.منم جنین قبلیم قلب تشکیل نشد واصه اون نگرانم

امیدوارم خیر باشه

اما بر حسب تجربه م میگم تا می تونی نزار داخل مطب سونوت کنن و مجزا برو سونوگرافی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
میفهمم.حق داری.خدا واست حفظش کنه گلم.اما اگه رفتی و یه موقع فعلا نمیزد نترس.طبیعیه.

مرسی .آره خیلی سخته .ولی توکلم برخداست .

امیدوارم خیر باشه اما بر حسب تجربه م میگم تا می تونی نزار داخل مطب سونوت کنن و مجزا برو سونوگرافی

چرا؟؟؟