2777
2789
عنوان

چرا هیچی به چشم شوهرم نمیاد؟؟؟بخدا خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 44 پست
تا یجایی از خداشه بعد که دلش تنگ شه میاد سمتت. مردها همه همینن با واژه سوپرایز بیگانه ان. نمیدونم ای ...

ممنون عزیزم از راهنماییت احساس میکنم ارومترم وقتی دوستایی مثل شما دارم🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرمن اینه انقدددد روحیه و زندگیتو وابسته ب شوهر نکن 

خودتو باور کن شادباش برای خودت و بچت و زندگیت وقت بزار ب خودت برس 

بابچت بیرون برو  خانه کودک ببر 

خودت ارایشگاه برو خوشگلاسیون کن همیشه برای دل خودت 

اون وقته ک همسرتم باورت میکنه

🖤

باید یاد بگیرید که هر کار خوبی رو برای دل خودت انجام بدی نه برای به چشم اومدن، اینجوری هم خودت راحتتری هم شادیت بیشتر میشه

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
نمیدونم بخدا به هر سازی که زده رقصیدم با بیکاری و بی پولیش ساختم با خانواده مشکل دارش ساختم،نمیدونم ...

هرکارکنی ب چشم مردا نمیاد من الان ب این نتیجع رسیدم ک اصصصصلن سختی نکشم بخاطرش و همش ب روش بیارم

🖤

شما همه این کارها رو بکن فقط برای خودت. نه برای توجه شوهرت.

۱_ عاشق خودت باش

۲_ وابستگیتو به شوهرت کم کن. یه بچه وقتی میگه برام بستنی بخرید. تا نخریم مدام گریه می کنه چون فکر می کنه تنها راه شاد بودنش داشتن بستنیه. ولی ما که بزرگترشیم متوجهیم که اگه بستنی هم نخوره میتونه شاد بشه و راههای زیادی برای خوشحال شدن وجود داره.

توی زندگیمون گاهی ما مثل بچه ها میشیم و فقط در صورتی شاد میشیم که مثلا همسرمون بهمون توجه کنه.

در مورد مسائل زناشویی، بهت پیشنهاد میکنم کتاب مریخ و ونوس در اتاق خواب رو بخونی.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

ببین گلم شما اصلا مردهارو نمیشناسی. کتاب رازهایبی درباره مردان که هر زنی باید بداند از باربارا دی آنجلیس رو بخون یا مردان مریخی و زنان ونوسی.

ما برای هرکاری آموزش میبینیم . مثلا برای رانندگی روزها آموزش میبینیم و تا گواهینامه نگیریم اجازه رانندگی بهمون نمیدن.

زندگی هم مثل همونه. یکم کتاب بخون و اطلاعاتت رو ببر بالا. زندگیت متحول میشه.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
میخوام این کارو کنم اما نمیشه از صبح خودمو بکشم و تو خونه کار کنم شبش میگه مگه چیکار کردی؟؟؟

خب بگه. ببین وقتی توقع تشکر داری کار نکن. اون از کار تو سر در نمیاره. شمام از کار اون

باید کاری بکنی که وقتی دو روز کار نکردی کاملا متوجه کمبودت بشه.

من میگم بیشتر به خودت و بچه توجه کن. ولش کن به حال خودش. قاعدتا اگر مشکل خاصی نداشته باشه باید توجهش جلب بشه.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

سلام عزیزم زیاد خودتو ناراحت نکن مردا کلا همینن فکر میکنن چون خودشون سرکاربودن فقط حق دارن خسته باشن و زنا باید مثل ربات باشن. برای کاراشون هم آخرش یه بهونه ای جور میکنن اینارو گفتم که بدونی فقط شوهرشما نیست که اینطوریه. درسته ماهم خواسته هایی داریم که اونا اهمیت نمیدن ولی این دلیل نمیشه که خودمونم نسبت به خودمون کاهلی کنیم تاجایی که امکانش هست  به خودت برس چنتا گلدون کوچولوی خوشگل بخر به اونا برس واسه خودت کیکای خوشمزه درست کن خرید برو حتی واسه خودت هدیه بخر مگه چه ایرادی داره؟ من بعد ازازدواجم حتی یه شاخه گل هم کادو نگرفتم دیروز رفتم یه دسته بزرگ رز واسه خودم خریدم بعدم گذاشتمشون تو گلدون هم خونم خوشگل شد هم میبینمشون کلی ذوق میکنم دیشب شوهرم اصلا نفهمید یه گلدون گل قرمز رومیزه😑😑😑😑

شوهر منم خیلی سرد و بی تفاوت بود باورت میشه من اوایل ازدواج ماهی یه بار بعضی وقت ها دو ماه یه بار را بط ه داشتم دلیل این همه سردی شوهرم رو نمی دونستم خیلی بهش گیر میدادم بد تر هم می شد الان بعد ۸ سال انقدر گرم شده که حالا من کم میارم در حالی که من همون آدمم تازه بعد زایمان هیکلم خراب هم شده هیچ وقت دلیل اون همه سردی واین همه گرمی رو نفهمیدم فقط این نصیحت دوستانه رو میکنم هیچ وقت به یه مشکل زوم نکن واسه خودت زندگی کن و شاد باش مردا از زن شاد خوش شون میاد

عزیزم همسر منم پیمانکاره و عمران خونده تا حدودی به خاطر شغلشون این خصوصیات بینشون مشترکه. دقیقا وقتی بیکارن میگن داغون بیکاری هستیم و وقتی کار دارن خسته کار. شغلشونم که همش درگیره خاک و سیمان و آرماتورو سرو کله زدن با کارگر و نود درصد همکارا و دور و وریام مردن همه طبیعیه که خیلی نه بلدن و نه یاد میگیرن. کتابای دکتر باربارا دی آنجلس رو بخون. خودت و همسرتو بهتر میشناسی و زبان احساسات همدیگرو بهتر درک میکنین. خودت رو دوست داشته باش. زندگی و خوشحالیت رو وابسته به هیچ کس حتی همسرت و فرزندت نکن. وقتی روحیه خوبی داشته باشی و شاد باشی تا حدود زیادی از مشکلاتتونم حل میشه و همسرتون بیشتر جذبتون میشه. گله نکن غر نزن. مشکلاتت رو خیلی واضح و روشن توام با احترام با همسرت بیان کن و خواسته هات رو بهش بگو و حرفای ایشونم بشنو. اون موقع متوجه ایراد کارتون میشین و سعی در حلش میکنین و انشالله آرامش و عشق زیاد به ارتباطتتون برمیگرده.