2777
2789
عنوان

چرا هیچی به چشم شوهرم نمیاد؟؟؟بخدا خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 44 پست
شایدم چون تو بخودت نمیرسی و خونرو برق نمیندازی و واس بچت مادر شادی نیستی اینطوریه شوهرت، یبار تست کن ...

همیشه که اینطوری نبودم الانم کارامو میکنم و لباس مرتب میپوشم و معمولیم اما حوصله ی کارهای فراترو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته بیتوجهی مردو‌ تحمل کردن کاش بفهمن انرژی زن به توجه مردشه

واقعا همینطوره اما شوهره من فقط یکیو میخواد که فقط شکمشو سیر کنه و لباساشو براش بشوره و اماده کنه و بچشو بزرگ کنه و دیگه هیچی نخواد بخدا خستم😥😥

شوهر منم همینه.موهای سیاهمو کردم بلوند انگار نه انگار😐نمیبینه کلا منو.البته شکر خدا چشمای بینا داره برا ایرادا.ولش کن عزیزم برا خودت و بچت زندگی کن.من کاریس ندارم کلا دیگه.باور کن ارومترم نسبت به قبل.نه نگاش میکنم نه حرف میزنم باش هیچی هیچی

بی تفاوت باشه. چکار به اون داری؟ تمام نلاشت رو کردی دیگه .برای خودت و بچه ات هم میتونی زندگی کنی .هم ...

میخوام این کارو کنم اما نمیشه از صبح خودمو بکشم و تو خونه کار کنم شبش میگه مگه چیکار کردی؟؟؟

یمدت ازش دور باش دلش تنگت شه، کم باش براش قدرتو بدونه

از خداشه یکی نباشه که بهش کاری بگه اونم خودشو بکشه جلوی تی وی و گوشی حسرت به دل موندم یه بار سورپرایزم کنه در حالی که از وقتی عقد کردیم هر سال براش تولد گرفتم و سورپرایزش کردم

از خداشه یکی نباشه که بهش کاری بگه اونم خودشو بکشه جلوی تی وی و گوشی حسرت به دل موندم یه بار سورپرای ...

تا یجایی از خداشه بعد که دلش تنگ شه میاد سمتت. مردها همه همینن با واژه سوپرایز بیگانه ان. نمیدونم این مردهایی که سوپرایز بلدن از کجا میان دقیقا

تو معجزه زندگي مايي💋♥️