2777
2789
عنوان

تب بچم ميشه بيايد

83 بازدید | 14 پست

سلام مامانا من ديروز واكسن ١٨ ماهگي پسرم رو زدم

ساعت ٤ بيدار شدم كه تبش رو چك كنم ديدم تبش بالاست

به زور شربت استامينوفن دادم بهش به محض اينكه برم بذارم جاش ديدم معذرت ميخوام همه چيو بالا اورده حتي غذايي سر شبش رو

مجبور شدم چند دقيقه بعد دوباره بهش قطره بدم

مشكلي نداره؟

الان هم يك ساعت گذشته اما تبش خيلي كم اومده پايين و پاشويه هم اصلاااا نميذاره يعني انقد جيغ ميزنه و گريه ميكنه كبود ميشه😣

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دعاي نور بالا سرش بخون خيييلي براي تب تاثير داره تو نت سرچ كن دعا براي پايين اومدن تب

چشم حتما

نميدونم چيكارش كنم كف دستاش و پاهاش خيلي داغن

سیب رنده کن بهش بده عزیزم  مثل اب روی اتیشه با دستمال دست و پاهاشو خنک کن

دستمال ميدارم جيغ ميزنه و گريه ميكنه

اما سيب رو چشم اتفاقا دوست هم داره

عزیزم یه لگن رو آب ولرم کن چندتا توپ بنداز توش بذا تا بره توی آب با توپا بازی کنه. 

البته قطره استامینیفون از ۶ ماه به بالا واسه پسر من که جواب نمیداد ایپوبروفن بهتر بود

عزیزم یه لگن رو آب ولرم کن چندتا توپ بنداز توش بذا تا بره توی آب با توپا بازی کنه.  البته قطره ...

اخه نبايد اب بخوره به پاش

واكسن زده

تبشم پايين نيومده از چهار تا حالا

الان سفيده تخم مرغ زدم ببينم بهترش ميكنه