2777
2789
بدون هیچ احساسی مطمعنی عشق بوده

مگه قراره احساسات یه رابطه ی تموم شده تا چند سال دنبالت بیاد؟ 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون هیچ احساسی مطمعنی عشق بوده

اون زمان ک دوسشون داشتیم اسمش عشق بود ولی وقتی تموم شد عشقم تموم میشه.عشق ب ااین معنی نیست ک هر غلطی کرد دوسش داشته باشی عشق هم حد و مرز داره ینی عشق با منطق در غیر ااین صورت لیلی و مجنون نیست...خریته

خوبه خوب کنار میای

ببین از دست دادن یه رابطه عاطفی مثل مرگ یه عزیزه یعنی تو دقیقا مراحل سوگو به همون ترتیب طی میکنی اول انکار بعد خشم بعد چانه زنی بعد افسردگی و در نهایت پذیرش و خلاص! تا یه مدتی و یه حدیش طبیعیه که این حالتهارو داشته باشی اما اگه چندسال گذشته و هنوز درگیر احساسات اون رابطه ای این سوگ درمان نشده و عشق زنده به گور شده هست... نیاز به مداخله روانشناسی داره خودش خود به خود خوب نمیشه و تازه روابط بعدیتم خراب میکنه. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

حالا ک حرفش شد بزارید بگم.من فالگیر بودم ینی بلدم و پیج اینا داشتم خیلی از کارام راضی بودن ولی کارام دو بُعد داشت احضار ارواح و فالگیری....از ااین طریق انتقاممو گرفتم ب نظرم خدابخواد فکرتو باز میکنه

اون زمان ک دوسشون داشتیم اسمش عشق بود ولی وقتی تموم شد عشقم تموم میشه.عشق ب ااین معنی نیست ک هر غلطی ...

دقیقا 

عشقی که تو یه رابطه توام با احترام و تعهد و آرامش هست اون درست ... اما وقتی احترام و ارامش و رابطه از بین رفت درسته یه مدتی سخته پذیرفتن و عادت کردن بهش اما آدمی که روان سالمی داره در نهایت میپذیره که رابطه و عشق باهم تموم شدن و احساساتش به مرور کمرنگ و محو میشه. پس اگه همه چی از بین رفت ولی احساسه سمج شد و موند دیگه اونوقت باید یه سری به روح و روان خودمون بزنیم.‌. خودشناسی و ریشه یابی لازمه که ببینیم این وابستگی بیمارگونه و این خودآزاری از کجا اومده

من ازدواج کردم اونم ازدواج کرده راهی بهم نداریم ولی خیلی دوسش دارم هرکی هم میخواد دعوام کنه خیانته و ...

عزیزم دوست داشتن کسی تا اقدامی در موردش انجام ندی و فقط در حد فکر باشه خیانت نیست چون اصلا فکر و احساس در کنترل شما نیست خودشون میان و میرن... اما وقتی عشق زنده به گور شده داشتی ازدواج کردنت کار اشتباهی بوده بهتر بود اول اون رابطه تو برا خودت حل میکردی. الانم حتما برای این مساله تنهایی برو مشاوره. بهت قول میدم اگه مشاور درستشو پیدا کنی یه چیزایی درباره خودت میفهمی و یه درایی به روت باز میشه که فکرشم نمیکنی.

عزیزم دوست داشتن کسی تا اقدامی در موردش انجام ندی و فقط در حد فکر باشه خیانت نیست چون اصلا فکر و احس ...

دو سه سال بعد ازدواجم عاشق ایشون شدم به خاطر احترام ومهربونی که داشت وشخصیت زیباش واینکه همیشه به حرفم توجه میکنه دنبال خوشحال کردنمه ولی شوهرم اینطوری نیس فقط جسم منو میخواد 

برای من خود آزاری نیست هرموقع میبینمش خیلی حالم خوب میشه

چون از زندگی مشترکت راضی نیستی...

مثل اینه هرروز سردرد داشته باشی بعد گاهی مسکن بخوری بگی به به حالم خیلی خوب شد... حالا تصور کن اگه کلا سردرد نداشتی اونوقت چقدر حالت خوب بود !!

همین که متاهلی و با دیدن مردی که اونم الان با کسی دیگه متاهله(دسترسی بهش نداری, هدف دست نیافتنی) حالت خوب میشه اگه از من میپرسی باید نگران سلامتیت بشی و پیگیر چون و چراش ... 

مگه درستش این نیس که هرکسی با همسر خودش حال خوب باشه؟!