2777
2789
عنوان

ترسناک👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم ۴سالشه کلی فیلمای ترسناک دیده و عااشق اینجورچیزاس،انابل یک و دو رو حفظه بخدا

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
اینا چی؟؟؟؟؟؟؟    

این از اونا هم ترسناک تره،انقد ک عمل کردن همشون،شبیه هم شدن اییییش

چی هست حالا این هیچ کسان

یه رمان ایرانیه ترسناکه که در سه جلد نوشته شده.شخصیت اصلیش هم یه پسره..یعنی محشره این رمان..من رمان ترسناک زیاد خوندم..اما این یه چیز دیگه است..آدم حس میکنه نویسنده خودش با جن‌ها ارتباط داره با این همه اطلاعات از اجنه..تا حالا ۱۰بار این سه جلدو خوندم..نویسندشو میشناسم یه دختره که خیلی از من کم سن تره..و یه بار از خودش پرسیدم گفت نه..تا حالا ندیدمشون و باهاشون ارتباط نداشتم

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
من خواهرم ۴سالشه کلی فیلمای ترسناک دیده و عااشق اینجورچیزاس،انابل یک و دو رو حفظه بخدا

من که آنابل و همشو دیدم سری جدیدش چندوقت قبل اومد به اسم راهبه..اونم ترسناکه..بهش بگو‌حتما ببینتش😊

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
نمیدونم خودمم تنهام دارم میترسم کم کم    

نترس عززییییییزم صفحه اولو نگا کن عکساشو نگا کن ‌ فکن الان پیشتن😲😲😲😲😲😲😲

من که آنابل و همشو دیدم سری جدیدش چندوقت قبل اومد به اسم راهبه..اونم ترسناکه..بهش بگو‌حتما ببینتش😊

راهبه رو هم دیده والا😂😂😂راهبه قاتل عروسک قلعه خونین شاتر وووو