2777
2789
عنوان

ترسناک👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادا نیس که😊من آدم ترسویی نیستم اصلا..واقعا نیستما..عشق فیلم ترسناک نیمه شب هام😬یا همش دنبال پیج و‌ ...

جنگیر و طنزش رو هم ببینین واقعا خنده دار و باحاله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بله منم یادمه ولی من اون زمانم نترسیدم از فیلمش

من اون زمان ترسیدم ولی اگه اون فیلمو الان واسه بار اول میدیدم نمیترسیدم..الان بدتراز اون و میبینم و نمیترسم😬

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
ببخشید استارتر ولی ترسیدم خو

آخه من که تاپیک بدی نذاشتم..اصلا رفتی تو لینک؟لینک یکی از تاپیکام بود..که توش نوشته بودم هر کی داستان ترسناک واقعی داره بره به این پیج اینستا و یه آدرس پیج داده بودم☹️ولی بی شوخی اگه تنهایی و میترسی تو این تاپیک نمون چون بچه ها یه چیزی میذارن بعد تاثیر بد میذاره روت خصوصا که الان تنهایی

من الان دیگه اعصابم نمیکشه

من تازه اعصابم اومده سر جاش واسه این چیزا..یعنی میترسم با این علاقه آخر کار دست خودم بدم🤣

هیچکسان و خوندی سه جلدشو؟

من تازه اعصابم اومده سر جاش واسه این چیزا..یعنی میترسم با این علاقه آخر کار دست خودم بدم🤣 هیچکسان ...

چی هست حالا این هیچ کسان

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم