2777
2789
عنوان

ترسناک👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر الکی ادا در نیاررررررر😂😂😂

ادا نیس که😊من آدم ترسویی نیستم اصلا..واقعا نیستما..عشق فیلم ترسناک نیمه شب هام😬یا همش دنبال پیج و‌کانال اینجوری..ولی یه دلیل که الان شکلک ترسیده گذاشتم بخاطر این بود که عکسی که دوستمون گذاشت فک کنم مربوط به اون دختره تو فیلم جنگیر بود و این فیلم واقعا ازون دسته فیلمایی بود که خیلی ترسناک بود..البته اون زمان که‌تازه اومده بود...

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
من تنهام بخدا ترسیدم چقدبعضیا بیشعورن

توروخدا التماس میکنم اگه میترسین نیاین داخل تاپیک..باز مثل اون دفعه گزارش میزنین حذف میشه☹️☹️☹️خو‌ من گناه دااااارم😭😭😭😭

من تنهام بخدا ترسیدم چقدبعضیا بیشعورن

اگر تنهایی نیا منم دیشب تنها بودم فضولی نمیزاشت نیام ولی دیگه وسطاش رفتم پی کارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
استارتر ومیگم 

دست شما درد نکنه!!!!!من بی شعورم؟؟؟؟خوب نیا وقتی میترسی..چرا فحش میدی☹️😭😭

دلم شکست