2777
2789

ای منم مردم از دل درد 😭

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی امین من حوصله ام نکشید خیلی شدید بود روز چهارم قرص خوردم تموم بشه😳 

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
ای منم مردم از دل درد 😭

حالا درداش به کنار اونارو به جون خریدم

ولی جالبه لباسم کثیف شده نوار تمیزه تمیز😒😒

به هر طرفی دراز میکشم از یه جا نشتی داره لباسمو کثیف میکنه😑😑

حالا خونریزیم زیاد نیستا نرمالم

بدتر از پریود شدن پریود نشدنه عزیزم خدا کنه همیشه مرتب و سر وقت بیاد من از وقتی قرص ضد بارداری میخور ...

خداروشکر مرتبم 

اره واقعن پریودی منظم نشونه سلامتیه زنه

ولی نمیشد یکم راحت تر بود اخه😒

دیگه لباس تمیز ندارم 😫

خداروشکر مرتبم  اره واقعن پریودی منظم نشونه سلامتیه زنه ولی نمیشد یکم راحت تر بود اخه😒 دیگه ...

خداروشکر عزیزم خب دوتا شرت رو هم بپوش که یکیشونم چسبون باشه دوتا نوارم به خودت بزار دیگه اینطوری لباساتم کثیف نمیشه

خداروشکر عزیزم خب دوتا شرت رو هم بپوش که یکیشونم چسبون باشه دوتا نوارم به خودت بزار دیگه اینطوری لبا ...

خیلی گرمایی هستم والا یه دونه نوارو به زور تحمل میکنم 

دیگه شورت چسبون هم باشه دیگه بدتر ارامش ندارم اصن

خیلی گرمایی هستم والا یه دونه نوارو به زور تحمل میکنم  دیگه شورت چسبون هم باشه دیگه بدتر ارامش ...

من چند تا شرت خیلی چسبون دارم مخصوص پریودیمه این طوری کارم راحته نه نوار تکون میخوره نه نم میدم

حالا درداش به کنار اونارو به جون خریدم ولی جالبه لباسم کثیف شده نوار تمیزه تمیز😒😒 به هر طرفی درا ...

منم دقیقا همینجوریم ولی پریودن نشدن بدتره پدر آدم درمیاد از استرس متاهلا میفهمن چی میگم😁

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟