2777
2789
من اگر انتخاب با خودم بود هرچی داشتم میدادم ی سرویس فقط مینداختم اونم نقره چون خ دوست دارم

اره نقره قشنگه هم هزینه کمتره هم زیبایی طلارو داره 

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مادر شوهرم هی میگه هرچی طلا داری بپوش چش فامیلامون در بیاد کلی طلا برات خریدیم😕حالا نمیدونم دقی ...

عزیزم حرف مادرشوهرتو گوش کن ولی فقط مهمونی که هموش باشن، توی این گرونی واقعا خطرناکه، نری بیرون با این همه طلا.

یه تک دست بنداز ،یا یه دست بند ظریف، یا سه تاشو دو تا سفید یه زردشو. اونم میری بیرون بدشون بالا که پیدا نباشن واقعا خطرناکه.

شنیدم چندتا زن به همین خاطر جونشونو از دست دان، خلاصه مواظب باش.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
اسی بزار النگوهات همشون باشن ساعت ننداز دیگه همون تک پوش خوبه واسه اون دستت الان همه دوس دارن دستشون ...

اخه بخدا روم نیست یه جوریه دستام پر باشن

عزیزم حرف مادرشوهرتو گوش کن ولی فقط مهمونی که هموش باشن، توی این گرونی واقعا خطرناکه، نری بیرون با ا ...

واای خیلی دزدی زیاده 😟

از اون گذشته نگاه یکی ک نداره اگه دلش بسوزه تا ته طلاهات دود میشن 

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭
من بزارم ؟؟؟ ـمنم دوستشون ندارم ولی فعلا شرایط عوض کردن ندارم

هیچوقت طلا رو عوض نکن، کارمزدش کم میشه به ضرره حیفه. تونستی جدید بگیر.😁😉

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
عزیزم حرف مادرشوهرتو گوش کن ولی فقط مهمونی که هموش باشن، توی این گرونی واقعا خطرناکه، نری بیرون با ا ...

اره کلا من طلاهامو فقط برا جشنا میپوشم طلا زیاد به دلم نیست

اخه بخدا روم نیست یه جوریه دستام پر باشن

نمیدونم عزیزم ولی چون مادر شوهرت تاکید کرده بهتره گوش کنی  من الان یه دستم پنج تا النگویه هر چند اصلا مدلشو دوس ندارم اما همین که طلایه ارزش داره میخوام یه تک پوشم بخرم