2777
2789
نمیدونم عزیزم ولی چون مادر شوهرت تاکید کرده بهتره گوش کنی  من الان یه دستم پنج تا النگویه هر چن ...

چاره ای نیست ظاهرا خداکنه فامیلاشون بجا حرس خوردن به من نخندن که اینقد طلا دستمه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیتونم هم نگه دارم هم عوض کنم عزیزم سرویسم زشته 😞😞😞

منم سرویسمو دوست نداشتم فروختمشون دادیم برا خریدن خونه شش سال پیش، ولی زنجیر پلاک نامزدی و زنجیری که مادر شوهرم سر عقد دادو خیلی دوسشون داشتم ولی فروختمشون. خیلی قشنگ بودن و کلفت.

الن فقط تک دستی که مامان سر عقد داد انداختم و گوشواره های مجردیم. یه زنجید پلاک ظریفم گردنمه شبیه طلا ایتالیاست دو رنگ، خیلی ناز.

میدونستی طلا بندازین کلسیم بدنتون میره بالا!!!! توی بعضی کشورها تزریق می کنن. به همین خاطر برای زن طلا مستحب.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

من اومدم از صفحه شما برم بيرون دستم خورد به ارسال دوستي لطفا لغو كنيد مرسي

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
ب نظرت الان ی گوشواره نقره چنده؟؟بعدم نقره ب نظرتون تابلوعه؟؟

نه گلم تابلو چیه نقره بخر خاسی معلوم نباشه اب طلا بده ینی میشه طلا واقعی هزینه زیادم نداره

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭
همون نقره هم خطرناک 

بازم اگه زدن دلت انقد نمیسوزه مثلا یه سرویس نقره ۱تومنه ولی یه سرویس طلا کم کم ۴تومنه وقتی ازت بزنن کدومش دلت بیشتر میسوزه؟ خب معلومه طلاهه

ارزش داره ادم نقره بخره اب طلا بده میشه طلا واقعی

نقره باز میتونی بفروشی ولی بدل اصلاااا نخرررر چون اب طلا نمیگیره هیشکیم نمیخره باس بندازی دور اکثرا هم ب پوستشون نمیسازه یکیش خود من رفتم ۴تا النگو بدل خریدم ۸۰ مث چی پشیمون شدم انداختم دور ولی نقره بود عوض میکزدم

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭
بازم اگه زدن دلت انقد نمیسوزه مثلا یه سرویس نقره ۱تومنه ولی یه سرویس طلا کم کم ۴تومنه وقتی ازت بزنن ...

گور بابای طلا و نقره اصن بدل بلا سرت نیاد دختر خوب مواظب باش

خودشناسی DNA plus