2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

😥منم دارم الان تو6ماهم 

ازچندهفته متوجه شدین دارین؟ دردش چطور بود؟ منظورم ماهای آخره 😢

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
😥منم دارم الان تو6ماهم  ازچندهفته متوجه شدین دارین؟ دردش چطور بود؟ منظورم ماهای آخره 😢

نه من بعد زايمان دردام شروع شد و پشتم سمت راست درد ميگرفت كه با درد معده اشتباه گرفتن

نه من بعد زايمان دردام شروع شد و پشتم سمت راست درد ميگرفت كه با درد معده اشتباه گرفتن

منم زیردنده راستم موقع بلندشدن دردمیگرف انگارازداخل چاقومیکشن بعدپشتمم همون ناحیه دردمیکرد مامانم میگف شاید استخونات ضعیف شده دنده ات شکسته باشه آخه مادربزرگم توبارداریش اینجوری شده بود، امادکترخودم موقع سونوگف که سنگ صفراس... چندروزه هم دردش شدیدشده

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
چرا گفت همون اوايل بعد عمل ولي الان چهل روز گذشته اخه

توطب سنتی میگن درمان داره 

یه چیزایی میدن که سنگاروخردمیکنه بعدازطریق مدفوع خارج میشه