2789
عنوان

کسی تجربه مردن داشته ، خیلی وحشتناکه، من امروز برای چند ثانیه مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 15147 بازدید | 380 پست
خدا بیامرزدت . باید بری پزشکی قانونی ببینی علت از دنیا رفتن چی بوده. ولی گذشته از شوخی ... اگه من ب ...

واقعا؟؟؟ من اون لحظه به هیچی جز بچه هام فکر نمیکردم،،، اصلا دوست نداشتم برم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچها اینو واقعا دارم جدی میگم شما هم اینطوری میشید؟من تا حالا نمردم ولی خیلی خیلی این حسو تجربه میکنم.گاهی اوقات که دراز کشیدم حس میکنم دارم همه چیو از بالا میبینم کاملا حواس دارم یا دستو پامو تکون میدم اون لخظه     هم    سریع پامیشم ولی حس میکنم فقط این جسممه که پایینه و خیلی سنگیه ولی خودم بالام

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

نمیدونم میشه اسمشو گذاشت مردن یا نه؟من چن سال پیش بر اثر ضربه ای ک بهم وارد شد چن لحظه بیهوش شدم و حین بیهوشی احساس کردم به سرعت نور دارم میرم به اسمونا😐

یه صلوات برام میفرستین؟؟💖💖💖
آخه لحظه مرگو خيلي بد توصيف كردن مثلا اينكه كنده شدن روح از بدن خيلي سخت ودردناكه و .... بعدشم فشار ...

نصف چیزایی که این اخوندهای مسلمان نما ها میگن الکیه 

اینا اسلام واقعی رونشونمون نمیدن 

وقتی تواسلام اومده خواب برادر مرگه 

یا روایت هست که میگن مرگ برای مومن مثل بوییدن گل هست

تحربیات بقیه هم اثبات میکنه که مردن درد نداره ..اذیتی نداره 

.فقط ادم اونجایی اذیت میشه که به این دنیا تعلق خاطر داشته باشه

من مادربزرگم متاسفانه متاسفانه حالش بد شد تو خونه یهو چشاش سیاهی رفت تپش قلبم نداشت یه لحظه رفت😢😢😢😢اما چون مامانم و خالم پرستارن تونستن کاری کنن ک نره.ولی بعدش بردیمش بیمارستان تو بیمارستان میگفت یهو راحت شدم رفتم بالا دور دنیا از دریا رد شدم😢😢😢وای بچه ها براش صلوات بفرستین لطفا حالش خوب نیست😢😢هرکی صلوات فرستاد لایک کنه منم بفرستم

منم این تونل تجربه کردم خیلی بده ازمن تونل پر نور بود ویواش یواش داشتم به طرف یه نور دیگه که انتهای تونل بود پرواز میکردم...کاس پیش خدارفتن اسون بود من ازهمه زودترمیرفتم

باخدا باش.پادشاهی کن😍
آخه لحظه مرگو خيلي بد توصيف كردن مثلا اينكه كنده شدن روح از بدن خيلي سخت ودردناكه و .... بعدشم فشار ...

فک کنم اولش یه حال خوشی به ادم دست میده 

بعدش رفت اونور شروع میشه تازه 

من فقط میخوام بدونم عزراییلو کی میبینن

این چیزایی ام که میگن درمورد همه که نیست بستگی داره کی باشی دیگه ملت شمر نیستن که .هر کسی متناسب کاراشه فک کنم

چون من میخوندم مرگ بعضی علمای بزرگ که ادمایی که کنارشون بودن نوشته بودن دراز کشیده بود رو به قبله یهو بلند شد نشست به عمه سلام داد
یعنی اعمه اومده بودن که تو اون لحظات کنارش باشن البته دقیق یادم نیست کدوم اعمه بود 

اون عالم خیلییی ادم بزرگیی بود هااا 

خلاصه فرق داره برا افراد 

نه ،،، خواب نبودم اصلا،،، الانم تمام گردنم درد میکنه

یه چکاپ برو 

حالا که خطر ازت جسته بیشتر احتیاط کن سابقه فشار خون و ناراحتی قلبی اگه داری تحت نظر دکتر باش

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

عزیزم اون بستگی به طرفه و این که چقدر دل به این دنیا و مال و اموالش بسته.معمولا ادمی که صالحه و پاک زندگی میکنه و دل به دنیا و مالو اموال نبسته خیلی راحت میمیره حتی با لذت

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خدا مهربانتر از این حرفاس 

تو فقط سعی کن حق الناس گردنت نباشه 

وگرنه مگه گناهی کردی 

من خودم نیت بد ندارم برا کسی 

با همه صاف و ساده 

دروغ نمی گم 

رو حلال و حرام حساسم 

فقط نماز روزه نمیگیرم 

همین 

ب خدا ایمان داشته باش مگه خدا شکنجه گره

مامان من میگفت مرگ اصلا درد نداره

اصلا نمیفهمی

هیچی حس نمیکنی

تنها چیزی ک میدونی اینه ک داری میمیری یعنی میدونی داره چ اتفاقی برات میوفته و اون لحظه فقط ب بچه هات فکر میکنی

با این حساب پس اون فشار قبر و اینا همش حرفه

چون وقتی روح از بدن بره دیگ هرچی ک مربوط ب جسم هست رو حس نمیکنی!

بنظر من تنها فشاری ک ممکنه حس کنی اون وابستگیت ب دنیا هست ک اذیت بشی و نخای بری و اصرار داشته باشی ک برگردی

منم این تونل تجربه کردم خیلی بده ازمن تونل پر نور بود ویواش یواش داشتم به طرف یه نور دیگه که انتهای ...

تو تونل احساست چی بودد ؟حالت خوب بود ؟سبک بودی ؟لذت داشت ؟

چی شد برگشتی؟