2777
2789
عنوان

عجیب دلم هواشو کرده...چطوری اروم کنم خودمو؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 89 پست
الهی بمیرم برات چقد سختتتته وای خدا😔😔😔اشکم در اومد برات

من اصلا امیدی به زندگی زناشوییمون ندارم  خیلی بچه دوست دارم  اما میدونم  این وسط تباه میشه 

الان دارم واسه درس و زندگیم برنامه ریزی میکنم

اطرافیانم هی این وسط زر زر میکنن بچه بیار بچه بیار  و گاهی هم حسادت میکنن بهمون  

بقران خیلی دلم گرفته  اما وجدانم اجازه نمیده گریه کنم چون حس میکنم که اگه الان بخاطر اون اشک بریزم  به همسرم خیانت کردم      شدم سنگ    نه خنده هام از ته دله  نه تو هیچ موقعیتی بهم خوش میگذره فقط دلم میخاد تنها باشم 

متاسفانه طرفم فامیل نزدیکمه   به خودم تلقین میکنم که فراموشش کردم    و متنفرم ازش  ولی باز دیدنش ته دلم میلرزه   بفکر با بودنش فرو میرم  بغض گلومو میگیره    دیشب خواب دیدم که مراسم عقدمونه   و   داریم جشن میگیرم  هی خدا خدا میکردم  که زودتر این جشن تموم شه من بغلش بگیرم و تو آغوشش اروم بگیرم 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حال تورو تا چند روز پیش داشتم البته حس من یک طرفه بود  هرچی ازش داشتم پاک کردم شماره اش رو ...

اخه میدونی اگ فکر کنی ی طرفس راحت تر میتونی کنارش بزاری و با خودت تکلیفت مشخص میشه اما وقتی عشقت دوطرفه باشه و نزارن بهم برسید خیلییی درد داره😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
شاید اگ با اون ازدواج میکردی وضعت از الانم بدتر بود.فراموش کن سعی کن عاشق شوهرت باشی حسرت خوردن بی ...

دل لعنتی فراموش نمیکنه کسی از دلم خبر نداره   همسرمم اجازه نمیده  برم با کلاس یا باشگاه     بلکه  یکم ذهنم آزادتر بشه  

من اصلا امیدی به زندگی زناشوییمون ندارم  خیلی بچه دوست دارم  اما میدونم   ...

چقد بد😔برات از ته قلبم ارزو میکنم بتونی با خودت کنار بیای و عاشقانه همسرتو بخوای..الهی قربونت برم چاره ای نیست میفهمم خیلی سخته خیلی خیلی سخته اما ب خودت بگو شاید اگ بهش میرسیدم قرار بود بدبخت بشم و صلاحمون نبود

عزیزم از خدا بخواد و قسمت باشه حتما بهم می رسین پس بیخودی غصه نخور

چهارماهه کارم دعا کردن و نماز و قران خوندن شده حس میکنم خدا نمیبینه منو😢

چرا اخه😔😔😔؟ من دوستش دارم ولی خیلی اذیتم میکنه خییییلی ...باندونم کاری هاش با بچه بازی هاش با لج ...

من قبلنا   تو سایت دردودل کرده بودم میگفتن تا بچه نداری طلاق بگیر ازش    ولی شاید تو حالمو درک کنی ازدواج سنتی تو یه خانواده ی سطح فرهنگ قدیم   با یه بابای سطح فکر پایین  چطور میشه     

باید ساخت      ولی اگه تو شرایطشو داری جداشو چون فقط خودت ار بین میری   جوونی  گناهت چیه  که با یه نفر با عشق و علاقه ازدواج کنی  باهم برین تفریح و لذت ببرین از زندگی با عشق بچه بیارین بزرگ کنین  در کنار هم پیشزفت کنین

همسرم از ما بالاتر بود ... محبت داری گلم😍😍😍

دلم واسش میسوزه چن روز پیش یهویی دیدمش تو خیابون شده بود پوست و استخون انقدددد لاغر شده بود..همش زنگ میزنه ب بابام باهاش قرار بزاره بره ببینه بابامو اما بابام جوابشو نمیده...پیام میده بهش اما جواب نمیده بابام..واسطه میفرسه بابام داغ میکنه و عصبی میشه داد و بیداد میکنه😔

من قبلنا   تو سایت دردودل کرده بودم میگفتن تا بچه نداری طلاق بگیر ازش    ولی شاید تو ...

الهی😔😔😔چقدر برات ناراحت شدم عزیزم

نمیدونم چی شده که به این جا رسیدی ولی الان که مجبوری بسازی بنظرم بهتره نقطه قوت های زندگیتو پررنگ کنی توهم گناهی نداری که بخوای یه عمر بسوزی ..خوش باش نهایتش اینه قید شوهرتو بزنی که میدونم چقدر سخته😐

من برعکس شمام ..‌سطح فرهنگ خانوادم بالاتره و بابام بخاطر همین اصرار میکنه به طلاق ولی خودم انگار نمیخوام بفهمم...حاضر به هرکاری هستم الا طلاق...البته اونقدرا هم مشکلات حادی نداریم ولی خب‌.‌.‌

خدایا شکرت❤
من قبلنا   تو سایت دردودل کرده بودم میگفتن تا بچه نداری طلاق بگیر ازش    ولی شاید تو ...

اره میفهمم امکانش نیست واقعا و مجبوری ب ساختن..عزیزدلم بابام میگه پول نداره بدبخت میشی اخه مگ قراره همیشه اینطوری بمونه شرایطش؟میگ درحد ما نیستن😔انقد دلم برا علی میسوزه ک نگو ب هر دری میزنه بی فایدس