2777
2789
عنوان

دوقلوهام سقط شدن حالام ک باز سقط😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 77 پست
نه عزیزم شیش ماه پیش آخریو از دست دادم جلوگیری دارم میخام پیگیرش شم بخدا دیگه خسته شدم

بخدا منم خواهرشوهرم اومده بود عیادتم ب شوهرم میگف دیگ نزار باردارشه این ک نمیتونه بچه بیاره خودشم ی طوریش میشه یهو دلم شکست😕😔

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
خداکنه برامنم مشخص شه ببنیم چ مرگمه😢😢😢

اصلاناامیدنباش گلم ،فقط یه پزشک خوب وباتجربه پیداکن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه متخصص خوب پیداکن  ان شاالله مشکلت حل میشه ولی تا درمان نشدی دیگه باردارنشوعزیزم سقط خیلی ...

اره خیلی خون ازم رفته خیلی داغونم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
اره دقیقا دهانه رحمم باز میشه و بچه تا لحظه اخر قلبش میزنه

پس چرا برات سر کلاژ انجام ندادن

مشکل از بچه ها نیست طفل معصوما مشکل از رحمه 

منم بچم تا لحظه اخر قلبش میزد

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
اصلاناامیدنباش گلم ،فقط یه پزشک خوب وباتجربه پیداکن

اره باید پیگیری کنم

بخدا منم خواهرشوهرم اومده بود عیادتم ب شوهرم میگف دیگ نزار باردارشه این ک نمیتونه بچه بیاره خودشم ی ...

آخه این چه حرفیه مگه دسته خودته واقعا خجالت نمیکشه این حرفو میزنه به جا دلداری دادنشه

خدایا به امید خودت
هرچیم ازمایش میدم میگن مشکل نداری فقط یکم ویتامین دی کمه

من دوتا بچه دارم بعد هفت سال اقدام کردم سه تا سقط داشتم الانم عقب انداختم نمیدونم باردارم یانه .سقط خیلی آدم رو داغون میکنه من که هر روز کارم گریه بود

اره خیلی خون ازم رفته خیلی داغونم

اره منم یه سقط داشتم،اندازه ده تا زایمان اذیت شدم

براهمین میگم خیلی مواظب خودت باش،مراحل درمانت که کامل شدبه امیدخدازیرنظرپزشکت اقدام کن،ان شاالله که حتمانتیجه میگیری

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

پس چرا برات سر کلاژ انجام ندادن مشکل از بچه ها نیست طفل معصوما مشکل از رحمه  منم بچم تا لحظه ...

اره بخدا بچه سالم بود تو ان تی هم بعد مادرشوهرم میگ شاید عقب موندن سقط میشن تو این چن وخت خیلی دلمو شکستن

یه متخصص خوب پیداکن  ان شاالله مشکلت حل میشه ولی تا درمان نشدی دیگه باردارنشوعزیزم سقط خیلی ...

وای گفتی ،من ۱۳ هفته م تموم شد کورتاژ شدم

۲۵روز گذشته من هنوز نای راه رفتن ندارم،از هر کی سقط کرده میپرسم ،میگن از فرداش خوب و راحت بودیم

ولی من تا دو هفته که از درد پا و کمر که هیچکار نمیتونستم بکنم،خیلی بد بود،فک میکردم همه همینطورن،دکترم میگف تقویت کن خودتو،قرص اهن و مولتی ویتامین و.... داد

با گذشت نزدیک یک ماه ،هنوز مث قبل نشدم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اره بخدا بچه سالم بود تو ان تی هم بعد مادرشوهرم میگ شاد عقب موندن سقط میشن تو این چن وخت خیلی دلمو ش ...

نه عزیزم سالمن من سونوی آنومالی هم انجام دادم گفت بچه عالیه ولی مشکل از رحمه

خدایا به امید خودت
پس چرا برات سر کلاژ انجام ندادن مشکل از بچه ها نیست طفل معصوما مشکل از رحمه  منم بچم تا لحظه ...

به دل نگير بعضيا بلد نيستن چجوري حرف بزنن 

بي عقله خواسته اينجوري به داداشش بگه كه مراقب سلامتيت باشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
اره بخدا بچه سالم بود تو ان تی هم بعد مادرشوهرم میگ شاد عقب موندن سقط میشن تو این چن وخت خیلی دلمو ش ...

بذار هر چی میگن بگن  

نگو هم ک مشکل از خودته

ان شا الله دوباره باردار بشی 

ولی باید استراحت کنی

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
وای گفتی ،من ۱۳ هفته م تموم شد کورتاژ شدم ۲۵روز گذشته من هنوز نای راه رفتن ندارم،از هر کی سقط کرده ...

منم کورتاژ شدم سرگیجه های خیلی بدی هم دارم