دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پیش دکتر خانم زیاد رفتم دکترای صارم و عارفی و یونسی و..هیچ کدوم تشخیص درست ندادن با کلی استرس و خجالت رفتم پیش دکتر مرد والا حتی یک بار هم معاینه نکرد یه سونو گرفت ازم اونم خودش نشست پشت پرده ماما اومد دستگاهو گذاشت و یه پارچه بزرگ انداخت رو پام سونو هم اون مدلی انجام داد و دقیقا مشکلمو گفت
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
آیناز خانم، بارداری من علایم خاصی نداشت. نه تهوع و نه هیچ چیز دیگه. سونو رفتم برا قلب. پوچ بود، و اینکه مولار تشخیص داده شد. ولی بارداری مولار معمولا تیتر خیلی بالایی داره. و زیادد دربارش نمی دونم