2777
2789
عنوان

زن همسایه و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7909 بازدید | 100 پست
جالبه مطلقه یا مجردم نیست که مجبور باشه ریز سوالهاشون رو شب و روز از این اقا بپرسه یه خرفی میزنید شم ...

جالبه شما هم بدون اینکه ایشون رو دیده باشین یا بشناسی فهمیدی که منظور داره... خیلی خانمها ببشتر کارهای خونه رو خودشون اداره میکنن شاید با شوهرش مشکل داره شاید قهرن شاید همسرش بیخیاله شاید تنبله خیلی ها رو دیدم که شوهرشون رو ساده میدونن خودشون همه کاره خونه هستن همه جا خودشون  صحبت میکنن . چه ایرادی داره که زن سوال کنه چرا حتما باید مرد خونه بپرسه خیلی مردها اصلا وقت ندارن تا ۱۲ شب سرکارن

جالبه شما هم بدون اینکه ایشون رو دیده باشین یا بشناسی فهمیدی که منظور داره... خیلی خانمها ببشتر کاره ...

خانوم عزیز وقتی نحوه رفتار و پوشش ایشون در مواجه با استارتر و همسرشون فرق داره چه نتیجه ای میشه گرفت میگن مومن نباید خودش رو در معرض اتهام قرار بده حالا الان که دین برای مواقع مریضی و مشکلات به کار میاد و نه روزمره زندگی و خدا رو برای تو مسجد قبول داریم حداقل اینطور بگیم ادم عاقل خودش رودر معرض اتهام قرار نمیده 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون با شما حرف نزده یا حس کرده که شما خوشتون نمیاد ازش یا ادم بی ادبی هست شعور نداره و یا اینکه ...

اینکه با شوهرم بحرفه من اصلا مشکلی ندارم من ادم حساسی نیسم ...اما یه زن و شوهر و با هم ببینه ادم یه سلام نباید به هردو بده؟؟؟نمیدونم واس من واقعا عجیبه که یه ربع باشوهرم جلو من حرف میزنه نه با من سلام میکنه نه نگام میکنه ...نه خدافظی میکنه ..انگار که از من طلبکاره ....یا از کنار من با اخم رد میشه ..شوهرم یه کم از من عقب تر بود یه سلام علیک گرمی باهاش میکنه که

خب سر وضع مرتب واسه هر کسی یه تعریفی داره یکی به چاد میگه یکی مانتو یکی با تاپم حس میکنه مشکلی نداره ...

عزیزم اون جلو همسرش یه جوره بدون همسرش جور دیگه من دیدم دیگه....باز اونش به کنار  من  دیدمش با تاپ بدو بدو قایم شده من نبینمش خب این یعنی چی..اگه بنظرش پوششش مشکل نداره جلو شوهرم پس چرا من و میبینه قایم میشه

شمام تحولیش نگیر بعضی ها عقده دارن. واست مهم نباشه

منم واقعا دیگه مهم نیس برام ...خوده شوهرمم بدش اومد از رفتاره خانمه به خاطر بی احترامیش .....چون من ادمی ام که باور کن همسایه هامو نصفشون و نمیشناسم از بس که با کسی کار ندارم

سلام عزیزم 

چیکار کنی؟ 

یک شب برو در خونشون به شوهرش بگو باهاتون کاردارم و بعش بگو که خانم شما اگه حرفی داره به خودم بگه من به شوهرم میگم دلیلی نداره با همسرم اونم با ناز و عشوه بحرفه وهمسرم کار داره و مجبور میشه برای کار ساختمون میاد دم خونتون با تاپ بیاد وعشوه بیاد براش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

خود خانم اومد جلو تو باشوهرت حرف زد برو دست شوهرت بگیر بگو کار داریم خودم بعدا میام دم خونتون کار ها روبه خودم بگو بعد دست شوهرت بگیربگو عزیزم بریم دیرمون شد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر