2777
2789
عنوان

تکواندو برای دخترم...

2508 بازدید | 8 پست

سلام خانما میخوام دختر ۱۳ سالم رو تکواندو ثبت نام کنم تو سایت خوندم که از کاربرا میگفتن ک بچه هایی ک بطور حرفه ای این ورزش رو دنبال میکنن تو چهره تاثیر میزاره و زشت میشن شما اطلاعی دارید تا حالا دیدید همچین چیزی رو؟؟

آخه اصلا چه جور چنین چیزی ممکنه؟ قیافه چه ربطی به نوع ورزش داره؟ باز میگفتن فرم بدن یه چیزی. من از 17 سالگی تا 20 سالگی تکواندو کارکردم والا کوچکترین تغییری نداشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورزش کردن چه تاثیری می تونه روی چهره داشته باشه؟؟؟ تکواندو عضلات بدن را درگیر میکنه و کاری به چهره نداره...اتفاقا خیلی برای تقویت حرکات موتوریک بچه خوبه. من دخترم از ۵ سالگی تا الان که ۷.۵ ساله است داره میره مرتب

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

وا الله و اکبر چه چیزا ک نمیگن عزیزم من خودم از ۱۵سالگی رفتم و دان دوشو دارم اتفاقا خیلی قد و هیکلم جذاب ترم شد بنظر خودم 

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
ورزش کردن چه تاثیری می تونه روی چهره داشته باشه؟؟؟ تکواندو عضلات بدن را درگیر میکنه و کاری به چهره ن ...

عزیزم راضی هستی از این ورزش

دخترتون چی با روحیات دخترها سازگاره؟؟

عزیزم راضی هستی از این ورزش دخترتون چی با روحیات دخترها سازگاره؟؟

بله، خیلی راضیم. خیلی روی بالانس و انعطاف پذیری بدنش تاثیر داشته. گذشته از اون،به نظرم همه خانم ها باید ورزش های رزمی را یاد بگیرند که اگر کسی مزاحم شد، مشکلی نداشته باشند.

روحیاتش هم مثل بقیه دختر بچه ها.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من خودم از چهار سالگی تکواندو کار میکنم ، الان هیفده سالمه ....

قد بلند و اندامی دارم ک همه ی دوستام میگن دوس داریم شبیه تو باشیم ، دوقل دارم و ...

به طور حرفه ای کار میکنم یعنی صبح تا شب تمیرنم تو تیمم 

رو تنها چیزی که تاثیر نمیزاره تکواندو به نظرم قیافس 

چون رویه روحیات و حتی پرده بکارت هم تاثیر میزاره و دیواره های رحم رو محکم میکنه ، من خودم بع شخصه اینا رو ک میگم تجربه کردم