2777
2789
عنوان

آزمون کانون زبان آنلاین

2550 بازدید | 28 پست

فردا خواهر زاده ام آزمون کانون زبان آنلاین داره به یک برنامه ترجمه انگلیسی به فارسی نیاز داره که از متن عکس بگیره ترجمه کنه هر کی اطلاع داره اسم برنامه برام بفرسته ممنون میشم

چ کاریه دگ خودشو گول میزنه زبانو درس یاد بگیرخ بره دا ....

گوگل ترنسلیت هس ولی متنو باید تیکه کنه ک درست تر بیاد برا درک متن خوبه ن ترجمه دقیق

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ کاریه دگ خودشو گول میزنه زبانو درس یاد بگیرخ بره دا .... گوگل ترنسلیت هس ولی متنو باید تیکه کنه ک ...

بخدا انقدر سخته با گوگل ترنس لیت هم به زور جواب میدی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
بخدا انقدر سخته با گوگل ترنس لیت هم به زور جواب میدی

اخه خب اگ تعیین سطح باشه مثلا خیلی بده این کار بعد پس فردا سر ازمون سر خورده میشن بهتره از اول بدونن کجا اشکال دارن ک درست برن بالا دگ حالا هر ترمی بهترع نکنن ازین کارا من خودم ۲ ترم همچین کارایی کردم هنوز دارم چوبشو میخورم خداوکیلی

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
خب چکار کنیم بنظرت

گرامر و لغت رو خوب بخونه که سریع خودش جواب بده

ریدینگ هامم با گوگل ترنسلیت

و چند نفری جواب بده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اخه خب اگ تعیین سطح باشه مثلا خیلی بده این کار بعد پس فردا سر ازمون سر خورده میشن بهتره از اول بدونن ...

نه آزمون فاینال هست ۲۰ %تاثیر داره

۸۰% نمره تو کلاسیه