2777
2789
عنوان

آزمون کانون زبان آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 28 پست
نه آزمون فاینال هست ۲۰ %تاثیر داره ۸۰% نمره تو کلاسیه

اها چ جالب مال چ اموزشگاهیه؟ بعد از کجا میفهمن اپن بوک نیستید ؟ ینی سطحش بالاتر از کلاسه ک میزارن انلاین؟

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سطحش reach 3 هستش

از سطوح نوجوان سر درنمیارم

من از بزرگسال شروع کردم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اها چ جالب مال چ اموزشگاهیه؟ بعد از کجا میفهمن اپن بوک نیستید ؟ ینی سطحش بالاتر از کلاسه ک میزارن ان ...

کانون زبان ایران

انقدر سخته کتاب هم باز کنی نمیتونی به سرعت جواب سوال ت رو دربیاری

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
کانون زبان ایران انقدر سخته کتاب هم باز کنی نمیتونی به سرعت جواب سوال ت رو دربیاری

اها زمان داره؟ من قبلا ایران بودم انلاین نداشت چ جالب شده پس اره خدایی میفهمم کتاباتون چین اینترچینجن ؟

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

یه تجربه از ترم پیش م

اینکه گرامر هر درسی رو میخونه به صورت خلاصه بنویسه روی کاغذ دستش باشه موقع جواب دادن اگه لازم داشت نگاه کنه

منم پنجشنبه امتحان دارم بچه ها چجوری متن رو کپی کنیم؟؟  متن ریدینگای امتحان گزینه کپی هم دارع ...

خودت باید با موس بگیری گزینه ی کپی ش میاد

فقط واسه  لول های پایین جدیدا  امتحان فاینال  آن لاین برگزار میشه  ولی واسه سطح ...

آره

من کتبی رو بیشتر دوست داشتم

الان استرس امتحان رو به کل خانواده م منتقل میکنم

کتبی یکساعت امتحان میدادی تموم میشد