2777
2789
عنوان

اقدامی ها ✌🏻بیایین کنار هم بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 239 پست
اره فهمیدم😂 تو هم مثل من صبر کن انشاءالله این ماه مامانی🙏

😂😂 ولی میدونم منفی میشه ها باز طاقت ندارم دفع قبل ۵ روز از پری گذشته بود زدم منفی شد بعد چندروز باز زدم مثبت شده بود😢

امروز ۳۰ ام ها ۴ روز دیگه میشه سوم من اگه خدا بخواد فردا صبح یکی میزنم 

دهمین روز از پریودمو میگم😂😂بزن عزیزم ولی نگران نباش منم یدونه روز موعدم زدم،چندمین روزته؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان پریودم انشاالله از دوشنبه میخوام اقدام کنم....برای اولین بارررر...4ساله ازدواج کردم ... وای خیلییی استرس دارم .....دکترهم رفتم ازمایش و سونو دادم که شنبه جوابش حاضرمیشه...دعا کنید مشکلی نباشه که دوشنبه اقدام کنم

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
منم الان پریودم انشاالله از دوشنبه میخوام اقدام کنم....برای اولین بارررر...4ساله ازدواج کردم ... وای ...

انشاءالله به سلامتی،فقط نگران نشو اولای اقدام یکم هورمونهات بهم میریزه استرس هم نگیر سمه،مگه میخوای اپولو هوا کنی انقد استرس داری؟

خوش اومدی عزیزم ان شاالله به زودی مامان میشی جواب سونوت خوب بود؟

فدات عشقم...انشاالله دامن همه منتظرا سبزبشه😍😍😍....نرفتم  سونو شنبه نوبت سونو دارم..ازمایش دادم که اونم یکشنبه جوابش حاضر میشه...

انشاءالله به سلامتی،فقط نگران نشو اولای اقدام یکم هورمونهات بهم میریزه استرس هم نگیر سمه،مگه میخوای ...

فدات عزیزم...نمیدونم یه حس عجیب دارم.....همش نگران ام ک اگه نتونم باردارم بشم چی...مخصوصا اینکه 4سال جلوگیری کردم یکم میترسم

فدات عزیزم...نمیدونم یه حس عجیب دارم.....همش نگران ام ک اگه نتونم باردارم بشم چی...مخصوصا اینکه 4سال ...

توکلت به خدا باشه اگه ناامید نشی مطمئن باشی که حامله میشی صد در صد باردارمیشی.