2777
2789
عنوان

اقدامی ها ✌🏻بیایین کنار هم بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 239 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلی😢😢😢هی برو‌دسشوی هی دستمال بکششششش تا ببینی شدی یا نه

😅😅😅😅 من تا این حد نیستم ولی اصلا حوصله‌ی صبر ندارم . دوره هامم بهم ریخته بود اصلا نمی دونم تا کی باید صبر کنم 😒 . قدرت خدا دهنمم مزه‌ی زهر میده . نمیدونم امکانش هست باردار باشم یا نه . حالتای پریودی هم دارم 😟

ان شاالله ک خیره کی موعدت هست؟

امید به خدا . من ماه پیش دورم بیستو شش روزه بود . الان بیستو یکم دورمم . ولی ماه های پیش ۲۸ روز بودم کلا یکی دو روز اختلاف داره پریوویام که این سری بیستو شش روز شدم

سلام دوستان، من دو سال اقدامم😁 امیدوارم که امسال دیگه نتیجه بگیرم و سال بعد سروکله ام تو گروه اقدامیها پیدا نشه🙂 

از خدا میخوام بهترین رو به همه مامانها بده و هروقت هم صلاح دونست منو به جمع مامانای مهربون اضافه کنه😊🙏

سلام دوستان، مامان جدید نداریم تو گروه؟ چندروز نبودم خواستم ببینم کسی مامان نشده؟🤗

از خدا میخوام بهترین رو به همه مامانها بده و هروقت هم صلاح دونست منو به جمع مامانای مهربون اضافه کنه😊🙏