2777
2789
عنوان

اقدامی ها ✌🏻بیایین کنار هم بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 239 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شدی جیگر پری اومد؟

آره پریود شدم ن ب اون موقع ک باید با دارو پریود میشدم ن ب آلان ک دوبار تو یک ماه پریود شدم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
انشاا...  ولی عزیزم استرس و اعصاب داغون بدترین چیزه هااا بسپار به خدا  میشه بگی رژیمت چی ...

ممنونم عزیزم . پرهیز لبنیات و کلا کلسیم و ترشیجات و سردی ها و مصرف میوه های شیرین و رسیده هندونه هلو انگور .مغزیجات و عسل و ...من مشکل فشار خون دارم شوری هم جزوشه که من نمیتونم مصرف کنم بخاطر فشارم ...شما چطوره رژیمتون؟

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
به فال نیک بگیر خیره ان شاالله ک خبرای خوب تو راهه

پناه بر خدا من ک ۵سال هر ماه منتظر خبر خوبم و معجزه

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
ممنونم عزیزم . پرهیز لبنیات و کلا کلسیم و ترشیجات و سردی ها و مصرف میوه های شیرین و رسیده هندونه هلو ...

منم پرهیز لبنیات و ترشی

میوه هایی با طبع گرم مثل انبه و آناناس خرما نارگیل گردو

توت فرنگی و انگو قرمز

گوشت بره اکثر اوقات

فلفل سیاه توی غذا و فلفل گلوریا روی غذا

خب خداروشکر اینکه خیلی خوبه ناراحتی چرا؟منم تا الان نشدم فقط یکم دلدرد دارم😰

اگه میترسم بخوره تو دوام من خیلی برات دلم روشنه چون وقتی دل درد میگیری ول میکنه نشونه خوبیه مواظب خودت باش کی بی بی می‌زنی ؟

اگه میترسم بخوره تو دوام من خیلی برات دلم روشنه چون وقتی دل درد میگیری ول میکنه نشونه خوبیه مواظب خو ...

فدات عزیز دلم😘😘😘 مامانم گفته تا 10روز کامل نشده حق نداری بزنی😢 فعلا باید 4روز دیگه هم صبر کنم 10ام میزنم.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤