2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 107 پست
دقیقا همینطوره متاسفانه بعضیا واقعا ادمو میترسونن من بخیه هم زیاد خوردم ولی مشکل اصلا نداشتم

الان واژن و رحمتون عین قبله؟من از همون تیغ زدنو بخیه ترس دارم

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نظرت چیه راجع به زایمانت کلی ؟به من که زایمان اولمه چی توصیه میکنی

زایمانم خوب بود کلا آدم ترسویی بودم فکر میکردم چی هس و.... ازسزارین که خیلی میترسیدم

هفته های آخر برو پیاده روی فقط... پله برو بیا با احتیاط

سوره انشقاق بخون

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
با این مامانی که تو داری ببخسیدا😂اخه مامان من میگفت هرکی بهت میگه سزارین کن دشمنته تو طبیعی برو با ...

مادرشوهر من خودش و دخترش سزارین شدن اما به منه بیچاره گسر داده طبیعی

ببين  حتما كلاساي امادگي زايمان رو برر من ماما خصوصي داشتم إز هفته ٢٠ورزشا رو انجام ميدادم و م ...

چیو ماساژ بدم؟شکمتم ترک نخورد؟

مادرشوهر من خودش و دخترش سزارین شدن اما به منه بیچاره گسر داده طبیعی

خیلی ازاردهن س ک دیگران واسه زایمان ادم تصمیم بگیرن. این یه مسأله شخصیه.

اسلا اجازه نده بحثش پیش بیاد. 

زایمانم خوب بود کلا آدم ترسویی بودم فکر میکردم چی هس و.... ازسزارین که خیلی میترسیدم هفته های آخر ب ...

بخیه خوردی؟اذیت نشدی

الان واژن و رحمتون عین قبله؟من از همون تیغ زدنو بخیه ترس دارم

اره خدارو واقعا شکر میکنم که فقط به حرف مامانم گوش کردم و گوشمو رو حرف بقیه بستم اخه یه نفر بهم گفت که من الان ناراضی هستم چون رحمم انگار باز شده و خوب بخیه نشده واژنم منم ترسیده بودم اما خداروشکر من هم جای بخیهام صاف شد هم واقعا تغییری نکردم و رضایت دارم توهم اگه خواهرم بودی همینارو بهت میگفتم امیدوارم خدا به تو هم کمک کنه  توی لحظه به لحظه ی زایمانم وجود حضرت فاطمه رو احساس میکردم این حس رو خدا نصیب همه ی دخترای سرزمینم بکنه انشالله 

من قدم بلنده لاغرم . دکترا میگن راحت طبیعی میتونم. نمیدوم راست میگن یا دارن گولم میزنن🤔😐

منم لاغرم.و ضعیف قبل از بارداریم ۴۷کیلو بودم الان که رفتم تو ۵ ماه ۵۱کیلوام

خیلی ازاردهن س ک دیگران واسه زایمان ادم تصمیم بگیرن. این یه مسأله شخصیه. اسلا اجازه نده بحثش پیش بی ...

چی بگم خیلی ازش ناراحت شدم چون گیر داده بود بیمارستان شخصی نرو داشت همش به شوهرم میگفت که اون گوش کنه