2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 107 پست

من چون دردم نمیگرفت نزذیکی داشتم و باورتون شاید نشه یه زایمان راحتی بود که نگو دردش واقعا قابل تحمل بود و دهانه رحمم زود فول شد البته ژن نمیدونم ولی خودمم خیلی تلاش کردم پیاده روی خیلی میرفتم قبلش گلگاو زبون دم میکرد مامانم میخوردم و میرفتم سه ساعت پیاده روی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپیدورال کم عوارض تره و برای طبیعی بهتره چون سبک تره من گازم نگرفتم چند ساعت درد کشیدی

4ساعت 

8صبح تا 12ظهر...ماسک تا اثرش ازبین میرفت تمام دردها میریخت به جونم تا باز تزریق میکردن توی سرمم 

50 50 بود برام 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
من چون دردم نمیگرفت نزذیکی داشتم و باورتون شاید نشه یه زایمان راحتی بود که نگو دردش واقعا قابل تحمل ...

من از ماه اولم پیاده روی زیاد کردم مثلا ماهی دو بار شده پیاده رویه زیاد میکنم.اما مامانم میگه تو میمیری خیلی سخته

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋
جوری بود که الان زنده هستم😂شوخی میکنم گلم من نطر شخصیم اینه کاریم به حرف ادمای دیگه ندارم.اسمش روشه ...

دقیقا همینطوره متاسفانه بعضیا واقعا ادمو میترسونن من بخیه هم زیاد خوردم ولی مشکل اصلا نداشتم

میشه به من بگید چه فرقی  دارن

بی‌حسی نخاعی یا بی‌حسی اسپاینال (Spinal) یک تزریق نخاعی است که به سرعت با ایجاد بی‌حسی ناحیه‌ای، درد ناحیۀ پایینی بدن را برای زمان محدودی از بین می‌برد، به شکلی که فرد طی عمل هشیار خواهد بود. از این روش بی‌حسی در کنار روش اپیدورال (Epidural) برای از بین بردن درد در زایمان یا عمل سزارین استفاده می‌شود.

بی حسی اپیدورال ممکن است در هر بیمارستانی مقدور نباشد، زیرا نیاز به یک متخصص بیهوشی دوره دیده در گذاشتن سوند اپیدورال جهت بی حسی دارد. این روش در تمام زایمان های طبیعی بدون درد مثل هیپنوتیزم، زایمان در آب و طب سوزنی استفاده می شود.

در بی‌حسی اسپاینال، داروی بی‌حسی به طور مستقیم به مایع نخاعی تزریق می‌شود، اما در روش اپیدورال، داروی بی‌حسی به فضای بیرونی اطراف نخاع وارد می‌شود.

همچنین در بی‌حسی اسپاینال، داروی بی‌حسی به جای تزریق مداوم، تنها یک بار تزریق می‌شود، در نتیجه، روند بی‌حسی سریع و کامل است اما تنها چند ساعت دوام می‌آورد. اگر تمایل دارید تا آخرین لحظه‌ها درد را خودتان کنترل کنید یا اگر پیشرفت زایمان بسیار سریع است و امکان دارد موعد زایمان شما هر لحظه فرا برسد و فرصتی برای انجام روش اپیدورال ندارید، احتمالاً پزشک برای شما بی‌حسی اسپاینال تجویز خواهد کرد.

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
درشت تر بود دومی؟؟؟یا سرش بزرگتر بود

درشتر بود......ولی ارتباطی نداره...به نطرم وقت زایمان مثل زمان رسیدن میوه میمونه.میدونی که چی میگم🤗وقتی سیبی که رسیده خودش از درخت میافته نیازی به کندنش نیست....زایمان اول من با اینه تو هفته ۳۸ اتفاق افتاد ولی رسیده بود روند زایمان طبیعی میش رفت.ولی سر دومی با اینکه ۴۰ هفته بودم ماما همراهم بخاطر راحت کردنم(چون خارش داشتم و سردرد شدید)زایمان الغا کرد بهم تو دو ساعت زایمان کردم😣😣😣😣داغان😂😂😂

من از ماه اولم پیاده روی زیاد کردم مثلا ماهی دو بار شده پیاده رویه زیاد میکنم.اما مامانم میگه تو میم ...

با این مامانی که تو داری ببخسیدا😂اخه مامان من میگفت هرکی بهت میگه سزارین کن دشمنته تو طبیعی برو با من مسئولیتش😁

جوری بود که الان زنده هستم😂شوخی میکنم گلم من نطر شخصیم اینه کاریم به حرف ادمای دیگه ندارم.اسمش روشه ...

نمیدونم بخدا.اخه خانواده بابام عمه هام نمیتونستن لگنشون کوچیکه ولی مامانم منو طبیعی زایمان کرده خیلی اذیت شده جوری که تا الان یادش مونده.همیشه میگه اسمش نیار

خب خداروشکر یه نفر پیدا شد.میگم چقدر زایمانت طول کشید؟تیغ نزدن برات؟دردت چقدر بود؟یکم توضیح بده &nbs ...

ببين  حتما كلاساي امادگي زايمان رو برر

من ماما خصوصي داشتم إز هفته ٢٠ورزشا رو انجام ميدادم و ماه اخرم روزي ي ساعت پياده روي ميكردم

زايمانم خداروشكر خوب بود 

وقتي دهانه ٦سانت رسيدم دكتر بيهوشي اومد ب كمرم تزريق كرد و بعد اون دردا رو خيلي خوب تحمل كردم و باهاشون همكاري كردم 

كلا هم دوتابخيه خوردم ، دليل اينكه كم بخيه خوردم اين بود كه إز هفته٣٠ قسمت پرينه واژن رو با روغن بادوم شيرين ماساژ ميدادم حتما اينكارو بكن خيلي ماثره تو بخيه نخوردن...

من از ماه اولم پیاده روی زیاد کردم مثلا ماهی دو بار شده پیاده رویه زیاد میکنم.اما مامانم میگه تو میم ...

الان زوده واسه میاده روی ماه اخر پیاده روی کن.الان فقط ورزش کگل انجام بده 

الان زوده واسه میاده روی ماه اخر پیاده روی کن.الان فقط ورزش کگل انجام بده 

کمر درد شدید دارم تا یکم راه میرم رگ کمرم میگیره میزنه به پام انگار فلج شدم.رو تختم میچرخم به پهلوی دیگم یهو میگیره تا حد گریه میرم

4ساعت  8صبح تا 12ظهر...ماسک تا اثرش ازبین میرفت تمام دردها میریخت به جونم تا باز تزریق میکردن ...

الان نظرت چیه راجع به زایمانت کلی ؟به من که زایمان اولمه چی توصیه میکنی