بچم یه ماه پیش یه هفته بستری بود بخاطر خروسک خلاصه خوب شد و اومدیم خونه،دکتر بهش زادیتین و یه پودر داد گفت دوهفته بده الان دادم دوهفته تموم شده ولی هی دوسه شبه دوباره سرفه های خروسکی میکنه دوسه تا منم میترسم دوباره حالش بد شه کسی تجربه داره؟چیکار کنم خوب بشه؟یعنی باز ببرم دکتر؟
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ دخترم هستم که فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
متاسفانه بله بچه من ۶سالشه هنوز خروسک میگیره .لاغره دکترا میگن چاق بشه خروسکش رفع میشه.حاضرم بمیرم اما خروسک نگیره.وقتی میگه مامان تو رو خدا ی کاری کن دوست دارم سرم بکوبم توی دیوار.
🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
بخور سرد. شربت سالبوتامول.لباس کم.هوای ازاد.فقط تو رو خدا تا مجبور نشدی و دور ازجون حالش خیلی بد نشده دگزا براش نزن .مگه مجبور باشی.
توت فرنگی .بادام زمینی .خربزه طالبی بهش نده .
🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
وقتی نفس تنگی میگرفت یه شبایی تا صبح تو حموم میگرفتمش با اینکه بخور سرد داریم .اما حموم فکر میکنم بهتره.دوش اب گرم حموم باز میکنم .میبرمش یه گوشه حموم میشینیم تا نفسش باز بشه.
یکدفعه هم شمال بودیم خروسکش ۲ساعته خوب شد از بس هوا شرجی و مرطوب بود
خانما که میگین بچه منم داشت.الان بچه هاتون چند سالشونه ؟ تا چند سالگی خروسک گرفتن؟؟ الان لاغرن؟؟
انشالله اینده خیلی نزدیک منم بگم بچه خروسک میگرفت...داشت...🙏😔