2777
2789

بچه ها بعضی وقتا احساس نبض زیر شکمم حس میکنم نمیدونم بخاطر چیه

هفته ۹ بارداری هستم

دلم میخواد حرکتاشو حس کنم

اخه میگن حس شیرینی داره.

حرکت کردن پسر و دختر فرقشون چیه؟و از هفته ی چند حس میشه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون حرکت بچه نیست، حرکت بچه اگه خیلی زود حس بشه از هفته ۱۷

خوشبحالت یک هفته دیگه زایمان میکنی 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

من ازهفته ۱۷ضعیف دیگه از۱۹و۲۰فهمیدم 

اوف پس خیلی باید صبرکنم

16هفتگی الان کامل شده لگداش

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
من از هفته هفده حس میکردم، اوایل شبیه حرکات روده بود، بعد کم کم شبیه حرکات ماهی شد، از این ور وول می ...

وای چه باحال.ینی تا قبل هفته ۱۷ اصلا حس نمیکردی چیزی تو شکمته

اره انشاالله، درکت میکنم، این ۹ ماه برای من مثل یک سال گذشت تا به اینجا رسید😊

ایشالا ب سلامتی دنیا بیاد اره خداییش خیلی دیر میگذره مخصوصا واسه ی مامان استراحت مطلقی مثل من

وای چه باحال.ینی تا قبل هفته ۱۷ اصلا حس نمیکردی چیزی تو شکمته

دقیقا همینطوره، اصلا انگار حامله نبودم، فقط تهوع و ویار و خستگی داشتم ولی تو شکمم چیزی حس نمیکردم، همیشه برام جای سوال بود چطور بعضی از خانمها تا سه چهارماه نمیفهمن باردارن، بعدا فهمیدم حق دارن، من هروقت سونو میرفتم و تو مانیتور میدیدمش باورم میشد باردارم، تا اینکه حرکاتش شروع شد، بعدا پسلم اینقدر تکون میخورد که بعضی وقتا دردم میگیره😁ببین از هفت ماهگی به بعد اینقدررررر سریع میگذره که اصلا متوجه گذر زمان نمیشی

ایشالا ب سلامتی دنیا بیاد اره خداییش خیلی دیر میگذره مخصوصا واسه ی مامان استراحت مطلقی مثل من

ممنونم، انشاالله این روزا هم میگذره و شما هم به سلامتی زایمان میکنی،وای من که تا آخرای پنج ماهگی خیلی برام کند میگذشت،چقدرم حالم بد بود😣😣

دقیقا همینطوره، اصلا انگار حامله نبودم، فقط تهوع و ویار و خستگی داشتم ولی تو شکمم چیزی حس نمیکردم، ه ...

عزیزدلم شیطونه پس چن روز دیگه تو بغلته طبیعی زایمان میکنی؟اسمشو میخای چی بذاری؟من ک دلم میخواد زودتر تکوناشو بفهمم حسش کنم باهاش حرف بزنم الان هیچی حس نمیکنم اصلا