ماست خنک هست احتمالا دردشو کمتر کنه ولی اگه شدیده خیلی ببرش دکتر پماد مخصوص بنویسه
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
سلام عزیزم بهترین راهش اینه که زود زود عوضش کنی و هربار هم با صابون و آب ولرم بشوری دکتر ببری دوتا کرم میده معمولا که باهم ترکیب کنی بزنی زودی خوب میشه من دخترم همش تا شش ماهگی همین وضعش بود
دختر منم تو ۶ ماهگی چنان سوخته بود که اصلای مایببینی میزاشتم دادش هوا بود اونقد پمادای جورواجور روغنهای محلی اینا زدم خوب نشد چن شب مای بیبی نمیبستمش یه شورت پاش میکردم زیرشم زیرانداز خودش و پماد ان ان میزدم فوق العاده اثر گذاشت بعد ۲ .۳ روز خوب شد❤
خدایا شکرت🤗این جمع سه نفرمونو عشقه😍خدایا خودت مواظب عشقمو ثمرمون باش😢
اگه منظورت از پشت قسمتی هست که کش شلوار روشه که اونجا ادرار سوخته نمیشه احتمالا حساسیته و علاوه بر پیشگیری از مواد حساسبت زا پماد هیدروکرتیزول یه همچین جیزی با پماد تریامسیلون ان قاطی میکنی سریع دوروزه خوب میکنه .اگه متظورت مقعد و ناحیه تناسلیه که باز پماد سوختگی مخصوص هست
یه چی بهت میگم شب بزنی صبح خوب شده بهشرطی که وقتی خوب شدواسم دعاکنی یه چی هست به نام (گِل سَر)ازداروگیاهی بخرمثل گچ میمونه توابجوش حل میکنی مثل خمیرمیشه میزنی روسوختگی هاخوب خوب میشه
پماد بتامتازون بزن روزی سه بار کمترم پوشکش کن بزار هوا بخوره اون قسمت. با آب خالی هم بشور چیزی نزن
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲