2777
2789
عنوان

قشنگترین اسم پسر و دختری که دوست دارین یا شنیدین چیه؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 20 پست
ارشیا،اریا،انیتا

ارشیا اسم شوهرمه😍😍

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر:حسین (اسم پسرمه) دختر:زینب(انشاالله اسم دخمل اینده مه )

بی نظیره 

منم دخترم زهراس 

دوس دارم دوتا پسرم داشته باشم علی و محمد 

دعا من برام 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بی نظیره  منم دخترم زهراس  دوس دارم دوتا پسرم داشته باشم علی و محمد  دعا من برام&n ...

عزیزم خداحفظش کنه زیرسایه خانم فاطمه زهرا بزرگ بشن چشم دعامیکنم برات ان شاالله هرچی میخوای همون بشه توهم برای من دعا کن خدایه دختر صالح وسالم بهم بده

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️