2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم بهم‌خیانت کردخدا بکشش

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 53 پست

شما ام برید ازشون شکایت کنید.بگید بخاطر اومدن اونا از وایتکس استفاده کردی حالت بد شده.دیه ام بگیر.والا بخدا

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن یارو تو نقشش فرو رفته مصداق استاتر هست طرف خاستگارش بوده میگه شوهرم  تازه اعتقاد داره که بهش خیانت هم شده 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

راستی جا داره بپرسم تیرگ چیست؟ من تا حالا اسمشم نشنیده بودم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

جا داره خانمهای فضول و خاله زنگ و خونه خراب کنی که تو همه تاپیکها قاشق به دست دنبال سرک کشیدن هستند و فضولی برای اینکه بفهمن استارتر دروغ می گه یانه بیان اینجا و آنتن ها رو کار بیندازندو ببینند استارتر راست می گه یا دروغ

جا داره خانمهای فضول و خاله زنگ و خونه خراب کنی که تو همه تاپیکها قاشق به دست دنبال سرک کشیدن هستند ...

دروغ چرا عزیزم 

گفتم‌شوهر برای خندش بود خاستگارم بود ولی نشد خیلی امید داشتم

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌
دروغ چرا عزیزم  گفتم‌شوهر برای خندش بود خاستگارم بود ولی نشد خیلی امید داشتم

عزیزم جسارت به شما نکردم. دوست داشتم  نفرت خودمو از فضولهای سایت نشون بدم فقط همین. متنفرم از همشون با تمام وجود. زیادم تعجب نکن اگر سر کله شون پیدا شد و دونه دونه نظراتتو از اولین دونه تا آخرینشون چک کنن ببینن اطلاعاتی که اینجا دادی با 215 اظهار نظرت می خونه یا نه؟ واب به حالت اگر سر سوزنی اطلاعاتت نخونه همه چیزهایی که به خودشون می چسبه رو بهت می چسبونن تا ثابت کنن داری دروغ می گی