2777
2789
عنوان

چجوري به شوهرم بگم باردارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم نمیخاست به زور اصرار کردم اصلا فکرشو نمیکرد که حامله بشم بعدم که فهمید خیلی اذیتم کرد نمیخ ...

عزيزم شوهرت كلا بچه دوس نداره يا دوس داره ولي واسه خودش نميخواد؟ يعني بچه فاميلي كسي ميديدحسي داشت؟

من شوهرم خیلی دوس داره خودمم دوست دارم ولی میخوام با برنامه ۴ماه دیگه انشالله دوبارم شوشو زرنگی کرده ...

عزيزم ايشالا هروقت كه دوس داري يه ني ني سالم و خوشكل داشته باشي

عزيزم شوهرت كلا بچه دوس نداره يا دوس داره ولي واسه خودش نميخواد؟ يعني بچه فاميلي كسي ميديدحسي داشت؟

بچه های خواهر و برادراش و دوس داره بازی میکنه کلا یکم برای مشکلات مالی میگفت یکمم کلا از اینده میترسه و اصلا به این چیزا که بآه روزیشو میاره اعتقاد نداره میگه بچه دردسره من قبلش پیش خودم میگفتم مگه میشه خوشحال نشه ولی دهنمو سرویس کرد اینارو میگم که اگر باردار نبودی دیکه زورش نکنی بزار خودش راضی بشه من هر وقت می بینم یه مردی خوشحخال میشه از بارداری زنش قلبم درد میگیره الانم که شش ماهمه با اینکه خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم اصلا از اول و خیلی عادی بودم اگر مثلا بگم نفسم گرفت سریع میگه اوووف اخ و اوخت شروع شد بارداری باید با همراهی بشه نه اینکه یکمیم به ادم زخم زبون بزنه حرفم بزنم میگه بچه میخاستی دیگه بفرمذ

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
راست ميگي 😕

منو که خیلی اذیت کرد خداییش خیلی ادم مغروریه بعضی وقتا بخاطر اینکاراش فک میکنم دیگه دوسش ندارم الان باز دیگکه یکم پذیرفته ولی اصلا ذوق و شوق نداره میگم اسم انتخاب کنیم میگه ولش کن حال ندارم برام مهم نیست یا این لباس و ببین میگه من چه میدونم همش فک میکنم اگر به دنیا بیاد و دوسش نداشته باشه چی، خیلی غصه میخورم 

منو که خیلی اذیت کرد خداییش خیلی ادم مغروریه بعضی وقتا بخاطر اینکاراش فک میکنم دیگه دوسش ندارم الان ...

يه دكتري ميگفت چون بچه تو وجود زنه زن بيشتر احساس داره ولي مرد چيز خاصي رو حس نميكنه

وقته به دنيا مياد مرد بچه رو بغل ميگيره و لمس ميكنه اون موقع احساس به وجود مياد

يه دكتري ميگفت چون بچه تو وجود زنه زن بيشتر احساس داره ولي مرد چيز خاصي رو حس نميكنه وقته به دنيا م ...

اره خب واضحه که زنا حس بیشتری دارن ایشالا اینم دوست داشته باشه بعدا خودش خجالت بکشه از این همه اذیتی که کرده 

نميشه بارها گفته تا ٢سال بچه نميخواد

مگه به گفتنه؟؟ گلی هست که اون کاسته تاازه الان تو باید ازش طلبکاار باشی.. خانمایی که شوهرتون میگه بچه نمیخوایم شما هم همیشه پشت بندش بگید اررره معلومه که نمیخوام اگه یه روز ناخواسته باردار بشم خفت میکنم چون تقصیر توعه😑😑😑

من که همممیشه این سیاستو به کار میبرم با اینکه بچه دوست دارم..

اینطوری اونه که باید همییشه بندسه نه شماها😁😁😁

اره خب واضحه که زنا حس بیشتری دارن ایشالا اینم دوست داشته باشه بعدا خودش خجالت بکشه از این همه اذیتی ...

اره مگه ميشه ادم به بچش بي حس باشه

من فقط مشكلم اولشه تا بخواد كنار بياد

بچه هااا یکی از نی نی سایتی ها یه کانالی معرفی کرد عاالیه.. اینه تو تل گرام.. پر از نکات و سیاسته که یه روانشناسه مینویسه:

sedayehamdel@

خدا خیر بدش خییلی نکاتش به درد من خورده. حتمااا مطالبش رو بخونید همسرتون و زندگیت بهتر میشه مثل زندگی من

مگه به گفتنه؟؟ گلی هست که اون کاسته تاازه الان تو باید ازش طلبکاار باشی.. خانمایی که شوهرتون میگه بچ ...

ميدونه كه من عاشق بچه ام

اخه مگه ما زنا ادم نيستيم كه خواستمونوسركوب كنيم كه اون نميخواد؟

تازه دردشو دردسراش مال ماست و خونواده بيچارمون كه بايد سيسموني بخرن