2777
2789

سریع برو دکتر خیلی بده 

من دختر خالم فشار خونش بالا بوده میره دکتر نمیدونستن فشارش بالاست بعدش میان براش سروم وصل میکنن ۷ماهش بوده فشارش بیشتر میزنه بالا بچه تو شکمش می میره 

التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی تونستن ۷ماهه دنیاش بیران؟ اخیییییی🙁🙁🙁

نه نمیدونستن 

عزیزم زبونم لال گفتم که تجربه تو زیاد کنی حواست باشه انشالله ب خیر وخوشی بار تو زمین بزاری

التماس دعا
نه نمیدونستن  عزیزم زبونم لال گفتم که تجربه تو زیاد کنی حواست باشه انشالله ب خیر وخوشی بار تو ...

مرسی عزیزم. اتفاقا من این هفته یکم سردرد و ورم داشتم که تو نت خوندم میتونه علائم مسمومیت بارداری باشه و فشار خطریه. دوبار رفتم فشار گرفتم خوب بوده خداروشکر

مرسی عزیزم. اتفاقا من این هفته یکم سردرد و ورم داشتم که تو نت خوندم میتونه علائم مسمومیت بارداری باش ...

الهی شکر تغذیه خوبی داشته ب خودت برس تا بچه بزرگ بشه روشت کنه من الان دوستم ۱۳هفته هست بچه کاملا همه چیزش تشکیل شده

التماس دعا