2777
2789
عنوان

بعد شیر دهی بچه

43 بازدید | 5 پست

دوستان بازم یه سوال دارم من الان که بچم دو ساله نیمشه بعد تقریبا۸ماه که از شیر گرفمتش ولی سینه هام هنوز شیر داره وبسیار شل ول شده سنیم ندارم بیست دو سالهمه

سوتین سفت ببند محکم ببند ب طرف بالا سینه هارو

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست کاریش نکن

من تقریبا دو ماه از شیر گرفتم و دیگه شیر ندارم

سینه م هم شل شدن

ولی بعضی وقتا سینه م یه تیرایی میکشه مثل زمانیکه شیر می اعتاد توش.

برا شماهم اینجوری میشید؟؟؟

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...

[QUOTE=93830187]دست کاریش نکن من تقریبا دو ماه از شیر گرفتم و دیگه شیر ندارم سینه م هم شل شدن ولی بعضی وقتا سینه ...[/QUOTEمال من درد نمیکنه هیچی ولی  از یه ماهی ورزش سینه اینا انجام میدم واسه سفت شدن درد ناک شده