2777
2789
چقدر جالب  خواهش بتعریف

داشتم میرفتم خونه خواهرم کنارخونش تالارهستش بعد بادوستش امده بود عروسی دوستش بودامده بودن تالاربگیرن وقتی داشتم ردمیشدم چشم توچشم شدم وتالارو دوستشوول کردافتاددنبالم 😂😂😂تا خونمونوپیداکنه بعدفهمیدمن مهمونم صبرکرده من ازاونجا بیام بیرون تا خونمونوپیداکنه خلاصه یه روزعلاف شده بودامدخونمونو پیداکرددیدم فرداش مامانشوفرستاده الانم ۷ساله ازدواج کردیم 😊😊😊😊

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 14سالم بود نامزدم15سالش من الکی گفتم20سالمه تو یه بازی با هم همون جا چت میکردیم منم که اصلا اه ...

چ جالب وقتی بعد چندسال دیدیش چ حالی شدی اصلا چجوری باز درست شدین

عشق جانم دوست دارم😍
اخی چقدر دوست دارم یکی اینطوری دوسم داشته باشه😍

من عذاب وجدان شدید دارم

زیاد میاد تو خوابم

من ۷ساله ازدواج کردم،یه پسر۵ساله دارم

وقتی اولین بار شوهرمو دید،شوهرمو میگه باهاش سلام کردم محکم دستمو فشار داد،عصبانیت تو چشماش بود

من عذاب وجدان شدید دارم زیاد میاد تو خوابم من ۷ساله ازدواج کردم،یه پسر۵ساله دارم وقتی اولین بار ش ...

خب اشتباه میکنی تو که مقصر نبودی الکی زندگی رو برات خودت تلخ نکن سر چیزی که اصلا مقصر نیستی

اینجا که اکثرأ مریم مقدسن،پس چرا اینجوری آشنا شدن؟ فقط یکی گفت سنتی    

خب واسه منم کاااملا سنتی بود‌ازخانواده شوهرم طفلک شوهرم اخرین نفری بود ک منو دید

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
چ جالب وقتی بعد چندسال دیدیش چ حالی شدی اصلا چجوری باز درست شدین

خیلی جالب بود خیلی خیلی اصلا باورم نمیشه من و دوستم تو دانشگاه وایساده بودیم بعد یه دفعه یکی اومد گفت ببخشید برگشتم دیدم همونه داشتم شاخ در میوردم که بعدا گفت من اومدم ببینم خودت هستی یا نه اونم تعجب کرده بود اخه واقعا حس عجیبی بود بعد اون همه سال بعد گفت ماهک خودتی منم که کلا ماتم برده بود دیگه سلام اون چیزا بعدش با دوستم رفتیم کلا تو دانشگاه میدیدمش نگاش نمیکردم استرس میگرفتم سریع که دیگه گذشت چند هفته اومد و گفت بیا با هم حرف بزنیم کلی تعریف کن از همون اولا بعد گفت که من همون موقع هم دوست داشتم دوست که نداشتم دیوونت بودم اون موقع هم یه بار گفته بود بهم گفت میشه مثل همون قدیم بشه همه چی منم گفتم نمیدونم بلند شدم اومدم دیگه با بابام تماس گرفتم بهش گفتم دیگه اونم با نامزدم یعنی امیر حرف زد کلا همه چی تموم شد و چند ماه بعد نامزد کردیم

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
خب اشتباه میکنی تو که مقصر نبودی الکی زندگی رو برات خودت تلخ نکن سر چیزی که اصلا مقصر نیستی

حالا مفصله بخوام بگم چقدر همیشه هوامو داشت

وقتی راهنمایی بودم یه انگشتر مال خواهرش بود خواستم بهش بدم

دست چپشو آورد جلو گفت بزارش تو این انگشتم(انگشت حلقه)منم گذاشتم😖سال آخر دبیرستان بودم با مامان و باباش اومدن خونمون خواستگاری،ولی باز من متوجه نشدم چرا اومدن چرا رفتن و دیگه هیچوقت خونمون نیومدن

یا اصلا واسه خواستگاری اومدن،اصلاهیشکی هیچی به من نگفت

خیلی جالب بود خیلی خیلی اصلا باورم نمیشه من و دوستم تو دانشگاه وایساده بودیم بعد یه دفعه یکی اومد گف ...

عزیزم انشالله باهم خوشبخت شین دعا کن منم زودتر بهش برسم 

عشق جانم دوست دارم😍
عزیزم انشالله باهم خوشبخت شین دعا کن منم زودتر بهش برسم 

ممنون عزیزم دلم ایشالله میرسی عزیزم پیشاپیش حساااابی خوشبخت بشین

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺