2777
2789

دقیقا 14سالم بود نامزدم15سالش من الکی گفتم20سالمه تو یه بازی با هم همون جا چت میکردیم منم که اصلا اهل دوست پسر نبودم که گفتم دوست عادی تا سه ماه که تابستون تموم میشه البته بعدش راستشو گقتم که من14سالمه بعد اون سه ماه البته با اصرار من چون سال دیگه برام مهم بود جدا شدیم و بعد مدتتتت ها تو دانشگاه همو دیدیم 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جالب  جزییات لطفا

شما بپرس من جواب میدم😁

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

به هم معرفی شدیم تو پارک هم و دیدیم خواهرش هم بود عاشق نشدم 

اون اوایل که تازه ازدواج کرده بودم احمق بودم بعضی وقتا از. شوهرم گله میکردم پیش مادرش میگفت تو پارک عاشق شدین😂😂😂

ناراحت بود من انتخاب خود شوهرم بودم مادرشوهرم دوست داشت خودش برای پسرش زن انتخاب کنه

خاله ی شوهرم ۲۴شهریور سال۹۷ منو تودسته عزاداری امام حسین (ع)دید،بعدرفت مادرشوهرمواوردخونمون ک منوببینه۲۵شهریور،اون پسندید رف گل پسرشواورد۲۶ام واس دیدن من،ک همون چایی اوردنی عاشق هم شدیم دریک نگاااه😍الانم چن روزدیگه عروسیمونه

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
به هم معرفی شدیم تو پارک هم و دیدیم خواهرش هم بود عاشق نشدم  اون اوایل که تازه ازدواج کرده بود ...

عین من و شوهرم

🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم🌸

مسخره کنبد خفه اتون میکنم 

تو ی گروه تو تل.  گرام راهمونم دوزه

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

بچه ها من الان یه حالیم،خواستگار قبلیم که از دوران کودکی هم بازیم بود همیشه همه جا حواسش به من بود و من ندیدمش،حتی ازم خواستگاری کرد و نفهمیدم چون بچه بودم تو نخ این این چیزا نبودم

بعد از ازدواجم فهمیدم چقدر منو میخواسته،بعد از ۱۰سال دیدمش،

قبلش تو دلم دعا میکردم یکبار دیگه ببینمش

راستش خواستم مطمعن بشم که منو میخواسته یا نه

من دیدمش ولی وانمود کردم ندیدمش ساعتها چشم از روم برنداشت،الان ۳۵سالشه هنوز مجرده

اولین بار در دانشگاه شریف تهران دیدمش اومد دنبالم بریم حرف بزنیم یه دسته گل هم بهم داد

بعدش دوجلسه دیگه بازرفتیم بیرون و بارها تلفنی صحبت کردیم که اشنا بشیم باهم و بعدا اومدند بله برون وعقد‌محضری کردیم یادش بخیر حس زیبایی بود‌عاشق شدن الان پسرم بزرگ شده اما هنوز یادم میفته لبخند میاد رولبم اخه من باهیچ‌پسری دوست نداشتم دوست بشم وعاشق نشده بودم و فقط بفکر درس وشغلم بودم همیشه از بی حیایی دخترای الان حالم بهم میخوره

گروه پسر دخترا همینجوری می چتند؟

ازه من دو س سال اونجا بودم حس قلدر بودن داشتم بعد محمد اوممد 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤